[]

Ne yapsam( tavsiye )

700 bin TL Karşılığında dolarım var.
Yurtdışında çalıştığım için (şantiye) maaşım dolarla.
Ev ve arabam var.
Bu parayla ne yapardınız?

 
ilk cümle bi afallattı :D 700 bin tl eden/karşılığı dolarım var falan deseydin keşke.

ne kadar risk almak istediğine göre değişir ama, dolar tutmak/altın veya hisse senedi/fon veya üstüne kredi çekip (verirlerse) 1 küsur milyonluk bir ev daha almak. Millet kredi ile ev almaya çalışıyor bence mantıksız değil. Hatta araba alıp garajda bekleten bile dolar olarak kar ettiriyor şaka gibi(geleceği bilemeyiz tabii)
  • nhk ni youkosu  (27.06.23 16:57:30) 
gerçekten 700k doların var sandım dostum vay maşallah diyordum ki 700k tl olduğunu gördüm. çok para değil dolar'da tutabilirsin ya da borsa.


  • mhmtt  (27.06.23 17:00:27) 
Bende 700k doların var sanıp, "ulan millet ne paralar kazanıyor be" diyecektim ki aydınlandım. Dolar 28 e kadar artacak yönünce bir beklenti var. 1+1 ev alıp pasif gelir olarak kira elde edebilirsin, yurtdışında ev alıp airbnb ile kiraya verebilirsin. tr de araba alabilirsen biraz bekletip karlı satabilirsin bence


  • pislick0  (27.06.23 17:20:43) 
sahibinden.com'da hemen satabileceğin, doğru düzgün bir araba bak, 1-2 hafta sonra tekrar sat.


  • rain when i die  (27.06.23 17:40:47) 
Bence arazi, seneye imar barisi gelir


  • lapaz  (27.06.23 18:33:51) 
Istune 2 konteyner at bu arada


  • lapaz  (27.06.23 18:34:10) 
Sonucu da buraya yazar misin? Bende de bi o kadar var ama bayram nedeniyle odaklanamadim


  • lapaz  (27.06.23 18:34:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.