[]

Burun içi kıllardan komple kurtulmak

Nasıl olabilir? lazer vb.




 
mümkün değil bence. hem de sağlığa da zararlı


  • paintov  (27.06.23 15:01:43) 
Gecici bir sure icin ise her berberde agda var. Yapistirip cekiyor. Komple(!) kurtulursun, tabi bir sure icin.

Kalici icin ise, bunu gercekten istedigine emin misin ?
  • WithWorth  (27.06.23 15:04:04 ~ 15:26:41) 
O kıllar sağlık için faydalı.


  • burnley  (27.06.23 15:08:42) 
makineyle kısaltmak en uygun yolu diye biliyorum.

ağda vb. ile çektiğinizde eğer damarlarda bir sorun kanama bişey olursa enfeksiyon riski oluşuyor, ölüm riskine kadar gidebilir diyorlardı. Aman dikkat.

ve evet o kıllar bir amacı olduğu için orada. Göz yaşı bezlerimi nasıl aldırırım demek gibi bişey bu.
  • nhk ni youkosu  (27.06.23 15:10:29) 
Burun kılı alma makinası. Bende o konuda çok kırgınım ama onlarsız da olmaz.


  • pavlis  (27.06.23 15:12:39) 
Burun kılları gerekli tamam da arkadaşın sinüslere kadar olan bütün kıllardan kurtulmaya çalıştığını sanmıyorum. Yalnızca dışarıdan bakıldığında belli olan uç kısımları insanları rahatsız ediyor günlük hayatta. Ön taraftaki 8 10 tane kıla lazer yaptırmak ne kadar zararlı olur bi doktora sormak lazım evhamlı biri olmama rağmen aşşşırı sıkıntılı bi durum gibi gelmedi bana.

Fakat yolmak sakat bi iş o kesin yolmamak lazım.
  • hedep  (27.06.23 15:16:18) 
Grip ve alerjiden kurtulamamak için güzel bir yöntem.


  • Mirket  (27.06.23 15:28:13) 
O kıllar dışarıdan partiküllerin solunum yoluna girmesini engelliyor. Karşıdan bakan görmeyecek kadar müdahale ötesi ekstra risk doğuracaktır. Görsel olarak da işe yaramayacaktır.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (27.06.23 18:33:24) 
Burun ucundaki kıllara lazer yapabiliyorlar. en uçtakilerden kurtulsanız yeter zaten. tamamından kurtulmak sakıncalı.


  • synesthesia  (27.06.23 19:08:24) 
Sakın ağda yaptırma.


  • dunden beri dimdik  (27.06.23 22:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.