[]

Çalışma sandalyesi

tüm gün aralıksız sandalye üzerindeyim. mevcut sandalyemden çok memnun değilim, eskidi de zaten. yeni bir sandalye alacağım.

nurus önerildi.
shop.nurus.com

şuna bakıyorum ama bu, piyasadaki 5-6binlik koltuklardan fazlasını sunuyor mu? kalite olsun, ergonomi olsun? yoksa değmez mi?

herman miller düşünürdüm ama 50binleri görmüş, öyle bir bütçe ayırmak mantıklı gelmedi.

tüm gün aralıksız sandalye başında olan biri için ne önerirsiniz?

 
ben 2 senedir full home office calisiyorum bu tarz markalar kesinlikle kötü degil ama bana avrupada 6 haneli rakamlarda para kazanan biri olarak bile bunlar pahali geliyor. 12k cok bir koltuk icin. benim koldugumu sirket ödedi, ben bile o kadar maliyetli bir koltuk almadim.


  • bora benim lan aslında  (27.06.23 01:20:06 ~ 01:20:35) 
levent showroom'da me too'yu denedim, rahatsız geldi. nurus mou daha konforlu geldi, onun siparişini vereceğim.

aeronu denemedim ama klasik başka bi herman miller'da da rahat edemedim fıtıklı birey olarak. bence oturup biraz bi kurcalamak lazım.

bi de ikea markus çok önerildi burda benzer başlıklarda ama o da çok blok gibi hantal gibi ayı gibi duruyor bence. çok önceden ikea da denedim ama onun rahatlığını hatırlayamadım şimdi. nurus testim güncel :)
  • wct3 org  (27.06.23 02:02:13 ~ 02:03:19) 
bence deger. uzun suredir surekli evden calisiyorum, benzer bir marka kullaniyorum ve cok memnunum. tum gun uzerindeyim, bununla bile agri yasayabiliyorum. zamaninda uyduruk koltugumdan vazgecip duzgun bir sey almistim (o zaman bile pahaliydi) iyi de yapmisim diyorum.

yapabiliyorsaniz mutlaka deneyerek alin.
  • 65 derece  (27.06.23 12:22:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.