[]

yaralı kedimiz için her türlü yardım

dün akşam sularında ön ve arka patisi parçalanmış olarak 8 yıldır yaşadığı eve dönen kedimiz, fotoğraflarda görüldüğü üzere, açık ve parçalı kırık şüphesi nedeniyle işlemi yapamayacağını, kendilerini aştığını yahut dükkanı kapatıp geri dönemeyeceklerini söyleyen veterinerler nedeniyle bu halde kaldı. bayrama kadar sadece bir iki gün var ve hızlı hareket etmek zorundayız. şehirde röntgen çekip gerekli operasyonu yapabileceğini söyleyen bir veteriner bulduk fakat bayramda konaklatırlar mı, yapılırsa ne tutar, nasıl gideceğim konusunda olduğu gibi, hiçbir fikrim yok. benim zaten bir kedim var ve 23'ünde izmir'e benimle birlikte gelecek. bu kedi dışarıya alışmış. bugün bile tuvalet ihtiyacı için bu halde dışarı çıkmak istedi. sonrası ne olur bilemeyiz ama şu halde tedaviye ihtiyacı var. araç tedarikinden uzman veterinerine kadar her türlü fikre, eyleme açığım. bu tür bir duyuruyu da ilk kez yaptığım için herhangi bir anonim bilgi bırakmadan evvel ilgili arkadaşların bu konuda da verecekleri fikirleri bekliyorum. fotoğrafları ekleyeyim.

pixhost.to
www.youtube.com
www.youtube.com

 
Fotolara bakamadim oncelikle. Istanbul’da misiniz? Ada veteriner veya bogazici’ne bakabilir misiniz?


  • mor oje  (25.06.23 20:27:59) 
Anadolu yakasındaysanız Feridun Kalyoncu.


  • sibertenik  (25.06.23 20:53:37) 
www.vetamerikan.org

Buraya kesin bakmanizi oneririm.
  • oscar  (26.06.23 00:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.