[]

Alerji mahvediyor

Hava guzel aydinlik guneslik. Parka cikip yuruyeyim dedigimde gozlerim doluyor burnum akiyor hapsuruk krizleri cigerimi cikartiyor.gece de boyle yuruyeyim dedim yine ayni. Nedir bu ne yapmak lazim . Nok; doktora gidecegim ilac milac versin ama sizlerde tecrubeleri merak ettim ne yapmali




 
Cetryn alerji hapı. Hayat kalitemi arttırdı.


  • japon balığı  (25.06.23 18:09:42) 
polen alerjisi zaten çok net. ilaç almalısınız mutlaka. burun spreyi göz damlası da faydalı olabilir.


  • garavel  (25.06.23 19:03:10) 
polen alerjisi :( hayatım böyle geçiyor benim, en ufak bir çiçek tozlaşmayagörsün :) şu sıra ekstra çok kötü durumlar, benim bulunduğum bölgede çok ıhlamur ağacı var mesela, ıhlamur beni mahvediyor. bu ekstra ağır dönemi geçecektir ama alerji sizin derdiniz, ilaçla hafifler, bu kadar polenin tozun olmadığı dönemlerde sıkıntınız azalır. istanbul'daysanız, şehir de çok kirli, sıkıntıyı artırıyor.


  • nimberjack  (25.06.23 22:03:01) 
Maske kullanıyorum ama gözlere çare bulamadım.


  • Kahvedesu  (25.06.23 22:05:54) 
Size uygun ilacı kullanmak en mantıklı şey +1. Yıllarca bu mevsimde ağır seyreden sinüzit, boğaz ağrılari ile yasadım. Doktor surekli ilaç kullanman lazım deyince ilk başta çok dinlemedim, 1 sene düzensiz kullandım. En son geçen sene Ekim ayında yine hayattan soğuyacak derecede hasta olunca doktorumun verdiği ilacı duzenli kullanmaya başladım. Yaz mevsimi için biraz daha hafif versiyonunu verdi bana. Sonuç; ne burun akıntısı, ne hapşırma, ne öksürük. Aylardır hiçbir sorun yaşamıyorum ki benim nefesim kesildiği için ekstra hava ilacı bile verdi doktor.

Velhasıl doktora gidip verdikleri ilacı duzenli kullanmak,alerjenlerden mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor.
  • fraise  (26.06.23 00:59:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.