[]

Bizim ev alma şansımız var mı?

2021'in sonlarında kiraya çıktıktan sonra evimizi 630 bin tl'ye sattık. O zamanlar fiyatlar tam olarak milyonları bulmamıştı, biz sattıktan sonra hayvan gibi arttı fiyatlar. Maalesef evsiz kaldık. Şimdi 2 milyondan aşağı adam akıllı bir şey yok. Para da faiz de olmasına rağmen fazla artmıyor. Zaten artsa da ev fiyatları daha çok artıyor. Merak ettiğim bu saatten sonra ne yapabiliriz? Parayı dövize mi yatırsak ne yapsak? Bir yol yordam gösterebilir misiniz?




 
Paranizi anapara olarak kullanip, kredi cekip, borclanacaksiniz. Kredi de verirlerse tabi. Suan icin baska secenek yok gibi duruyor


  • balpolen  (24.06.23 14:48:11) 
parayı yatırım fonları gibi hem dövize endeksli hem de dövizin faiz getirisine yakın veya üzerinde kazanç veren yatırım araçlarında tutarsanız günü geldiğinde bir ev alma şansınız olabilir.

şu an kredi almak mümkün değil. düşük faizli kredi almanın kolaylaştığı dönemler geldiğinde de ev fiyatları bir tur daha zıplayacaktır. işte sizin o güne hazırlıklı olmanız lazım.

bir olasılık da dövizin artıp kredilerin kapandığı dönemde ev fiyatları en azından sabit kalacak. mesela elinizdeki parayı döviz veya altında tutmuş olsaydınız şu an herhangi bir evi 2 ay önceye kıyasla %30 daha ucuza alabilirdiniz.
  • orpheus  (24.06.23 15:39:08 ~ 15:42:33) 
pek yakında birçok kişi evini satmak durumunda kalacak. fırsat çıkacaktır. o para size de lazım olabilir orası ayrı.


  • yanlishayvan  (24.06.23 23:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.