[]

Bel yağlanması

Vücut ölçülerime göre bel yağlanmamın çok fazla olduğunu düşünüyorum. (Omuz 103 bel 78 kalca 100) hatta alt karın belden de fena çıktı 81 civarı. 20 li yaşlarda bi kadın için çok fazla değil mi? Yürüyüş, evde egzersiz ve diyetle hallolur mu bu iş spor salonu şart mı?




 
İnsülin direncinin düşmüş olabilir. Bu durumebel, karın bölgesinde yağlanma yapıyor çünkü. Karbonhidrat tüketimini azaltabilirsiniz.


  • sekizdokuzon  (24.06.23 13:07:36) 
En geç 16.30’da yemek yemeyi bırakın. 1 haftada incelme görürsünüz. 2 aydır zaman zaman omad ile uyguluyorum inanılmaz faydasını gördüm. If geçmişiniz yoksa iki öğün ile yapabiliriniz zorlanmamak adına.


  • ruhen hastayim ben  (24.06.23 13:14:39) 
Ruhen hastayım ben, bendeki sorun şu ki kilo vermeye başlayınca safinaza dönüyorum. Boy 170 kilo 60 karın bölgesi hariç memnunum mesela. Kilo 55 olunca bacaklar çok cılız gözüküyor. Bir de genel anlamda zayıflıktan hoşlanmıyorum. Vücudum göbeklenmeye çok müsait maalesef.


  • personaa  (24.06.23 13:18:53) 
Öncelikle aklınıza genetik miras gelsin. Annenizin halanızın sizin yaşlarınızdaki fotoğraflarına bakın.

Orada bir sorun yok ise yanlış besleniyorsunuz ve skiny fat'siniz demektir.

Telefonunuza FatSecret uygulamasını yükleyin. Yediğiniz içtiğiniz her şeyi kaydedin. Sayfanın altında aldığınız Protein, karbonhidrat ve yağ miktarları yazar.

Gün sonunda
Yağda !/3 ü asla aşmayın.
Ağırlığınızın gram cinsinden değeri kadar protein almış olun.
Kalori olarak kalan eksiğinizi karbonhidrattan almış olun.

Bir hafta bunu başarırsanız ve her hafta vücur yağ oranını ölçerseniz haftalık olarak gelişmenizi görürsünüz. 15 gün sonra eteklerinizin belini daraltmak için terzi ararsınız.

Bu kısmı halledin. Sporu sonra düşünelim.
  • Mirket  (24.06.23 13:19:21) 
Yürüyüş yapman lazım. Bel yağlanması hareketsiz bir yaşam ve fazla şeker tüketimi belirtisi


  • roe  (24.06.23 13:21:02) 
@personaa, ben de on yıldır spor yapan biri olarak bel çevremden o kadar memnun değildim, saati 16.30’a çekmemle birlikte belim 65 cm’lere geldi. Bacaklarımda, kalçamda herhangi bir kayıp yaşamadım çünkü ağırlık çalışıyorum aynı zamanda.

Sebze, kırmızı/beyaz et ağırlıklı beslenmeye gayret ediyorum. Meyveyi yerken bile porsiyonu geçmiyorum. Örneğin yarım armut yiyorum onu da sabah yiyorum akşam saatlerine bırakmıyorum kesinlikle. Bel bölgesi ancak böyle gidiyor maalesef. Yürüyüşle vs tam verim alamazsınız diyorum kendi tecrübelerimden yola çıkarak.

Edit: YAZIO uygulamasını kullanıyorum. Eskiden makrolarımı kendim tartıp hesaplardım artık bu uygulamadan çok ince hesaplara girmeden yapıyorum. İş görüyor. Yormuyor.
  • ruhen hastayim ben  (24.06.23 13:29:42 ~ 13:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.