[]

Kas yorgunluğunun çaresi nedir?

4 aylık diyet sürecimle beraber 4 aydır her akşam yarım saat 3 km yürüdüm. Ayaklarımda yoğun ağrı var. Yağ oranın normalin altına indi göbek çevrem küçüldü.ideal kgmun altındayım. Boy 187 kg 78.5
Yürüyüşü bırakmalımıyım?
Göbek gitti düz değil neden?


 
Yürüyüşün göbeğe aman aman bir katkısı yok.

Üç km ile ayaklarda yoğun ağrı oluyorsa, bir ortopedik bozukluğun mu var konusuna bir de ayakkabında bir sorun mu var olayına bakmalısın.

Yorgunluk hali sadece ayaklarda değil de genel ise, diyette yanlış uygulamalar yapıp kandaki demir oranını mı düşürdün konusu aklına gelsin ve aile hekimine git.

Göbek düz değil den kastını anlamadım?
  • Mirket  (24.06.23 12:48:11) 
Sağ ayağım ön çapraz bağ ameliyatlı. Diz kapaklarımda bir ağrı yok, eski sporcuyum ayak kaslarımda ağrı var. Diyeti bıraktım göbekdeki şişginlik yağlar gitti ama yani arada yiyince göbek düz durmuyor.


  • mikahakkinen  (24.06.23 12:53:31) 
3 km yürüyüş, hele ki 4 aydır yapılıyorsa ayak kaslarında ağrıyı açıklamaz. Eskiden ne sporu yaptınız bilmiyorum ama ben hala ortopedik bir problem veya ayakkabı sorununu düşünürüm.

Göbek konusu için karın kaslarınızı geliştirmenizi öneririm. Youtube'da dünya kadar video var. Yürüyüşe ikame de olur. 3 km'nin kalorisini orada yakarsınız, her sorun ortadan kalkar. Biraz six packler görünse sorun ortadan kalkar.

Tabi bunu 'Yağ oranım normalin altına indi.' sözünüze istinaden söylüyorum. Yağ oranını ölçtünüz ya da ölçtürdünüz mü. Yoka sadece boy ve kilonuzun oranı yağ oranını açıklamaz. az miktarda 'Skiny fat' de olabilirsiniz.
  • Mirket  (24.06.23 13:02:23 ~ 13:07:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.