[]

Booking.com rezervasyon iptali.

Merhaba arkadaslar; 2 aile , 5 kisi, 5 gün avrupa seyahatimizin son duragi olan budapeste de booking.com üzerinden "apartmenst room" tuttuk. Tesis bookingte yeni. Hakkinda pek yorum yoktu ancak tek sansimizdi. Çok merkezi biryerde..Fotograflarina bakarak aldandik . Ancak kalinacak gibi degil. Pislik iceresinde. Izbe biyer.
Şu an kokudan yataktaki kokudan burnumun direği sizliyor o derece.. Güvenlik de problem..
2 gecelik pesin ödedik .bu durumda yapabilecegimiz birsey varmi ? Ya da nasil bir yol izlemeliyiz..
tartismaya mahal vermeyecek bicimde site üzerinde dahi listelenmemesi gereken biryer..fotograflar rahatsiz edici oldugundan paylasmiyorum..

Booking.com un Türkce musteri hizmetlerine de ulasilmiyor..

 
telefon açmayı denediniz mi? tr ulaşılmıyorsa yurtdışı bi ofisi denediniz mi?
eğer bi şekilde telefon ile ulaşmayı başarırsanız size muhtemelen alternatif bulacaklar. bedavaya bulmayacaklar ama daha sonra hepsi iade edilir. tek gereken onların onayı.

  • sttc  (24.06.23 01:25:21) 
Benzeri gecen yaz Yunanistan'da oldu bana, sahibi ozur dileyip baska otele nakletti bizi. Yeni otel de iyi cikti, gerci ilk yer berbatti, olumu gordugumuz icin sitmaya razi olmus olabiliriz:) Adam hem barmanlik yapiyor, koca bari isletiyor islek mekanda, hem 20-30 tane studyonun, apartin sorumlulugunu almis. Isci mi sahibi mi bilmem artik ama insan gibi ozur dileyip yetisemiyorum, k.bakmayin temizlikci iyi temizlememis falan filan nakletti baska otele, uste para falan vermedik. Siz de oncelikle sahibine insan gibi derdinizi anlatin, aglayin, sizlayin. Sonrasinda sonuç çıkmazsa booking'le irtibat kurup gerekirse cirkeflesin. Yogun sezonsa booking de pek yardim etmez gerci. Musteri temsilcisi hintli mintli cikiyor genelde, ingilizceyi fazla dert etmeyin anlasirsiniz ama iste saatler alabiliyor, usandirici oluyor booking'le irtibat donucem diyor kac saat sonra donuyor falan. Bir de otelden yana oluyorlar cogunlukla

Bir de asla ama asla yorumsuz isletmede kalmayin. Bunlar genelde dusuk puanli, rezil isletmeler oluyor, sezon oncesi adini madini degistiriyor, yeni hesap aciyorlar, kotu puanlar, kotu yorumlar gitmis oluyor, bir dahaki sene gene ayni muhabbet.
  • neck_and_neck  (24.06.23 01:28:38 ~ 01:57:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.