[]

hangi banka iyi?

sizce?




 
kullanım amacına göre değişebilir gibi.
iş bankasının bir kredi kartı var, çok övüyorlar (adını unuttum)
teknoloji ve rahatlık için garantiden çok memnunum
aktif bank (nkolay) genelde yatırımlar için ilgili yardımcı.
  • kisa  (23.06.23 12:38:18) 
kuveyt türk

- hesap işletim ücreti yok
- havale, eft ücretsiz
- şubeleri genelde sakin olur
- mobil uygulaması kullanışlı
  • mustafakesekci  (23.06.23 13:58:26) 
İş nedeniyle 8 farklı bankada hesabım var. Mobil şubesinden en memnun olduklarım yapı kredi ve garanti. Müşteri hizmetleri yaklaşımı en iyi olan qnb ve garanti, kredi kartı konusunda bonus kart (garanti, deniz ve teb) ancak garanti bonus'ta daha fazla kampanya var.

Buraya kadar garanti iyiydi, ancak sanırım bundan dolayı bankacılık işlemlerinde çok elleri sıkı. Garanti de dahil büyük özel bankaların mevduat faizleri düşük oluyor. Mevduat tutmak için şu anda vakıfbank önde ama ne kadar böyle kalır bilmem, denizbank da iyi. Küçük bankalar genelde daha yüksek faiz veriyor.

Enpara transfer ücretleri olmadığı için iyi.

İş bankasını hiç saymadım dikkat ederseniz, beğenmediğim için değil ama ilginç şekilde nasıl olduysa hiçbir zaman iş yaptığım yerler burayı kullanmıyordu.

Bence üç bankada hesabınız olsun. Birisi garanti, kredi kartı için. Birisi vakıfbank veya denizbank mevduat tutmak için. Diğeri de enpara gelen paranızı enparaya alıp oradan dağıtırsınız.
  • akhenaten  (23.06.23 14:44:59) 
is bankasi privia black’ten cok memnunum, en basitinden odedigim butun otopark ucrerlerinin yarisi geri yatiyor. musteri hzimetleri de cok iyi.


  • eileengray  (23.06.23 19:12:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.