[]

26 haziran günü istanbul havalimanı yolunda trafik olur mu ?

Selamlar,

26 haziranda ist havalimanından dış hatlara uçacağım, bayram tatili olduğu için yollar çok kalabalık olur mu ? yoksa istanbul çoktan boşalmış mı olacak pazartesiye kadar ? havalimanına bursadan arabayla gideceğim. ssaat 14 ucus icin 12 de varsam yeterli olur mu ?


 
Burası istanbul her an trafik olabilir. Ki pazartesi ve salı çalışacaklar, yarım gün çalıaşacaklar da olacaktır...erken çıkmanızı öneririm. Yurtdışı uçuş için 2 saat önce yeterli olmaz; kuyruk olabilir vs riske atmayın.


  • gadlemler  (23.06.23 06:11:35) 
kuzey marmara'dan giderseniz trafik pek olmaz. 9 günlük tatil de bugün başlayacağı için Pazartesi'ye havaalanı yoğunluğu da azalır diye tahmin ediyorum.
online check-in mutlaka yapın. E-F kontuarlarında self servis bagaj teslimi var, pek kimse olmuyor bilinmediği için. bagajlarınızı orada teslim ettikten sonra da e-pasaport gişelerinden geçin, kuyruğa girmeyin. çok basit bir sistem ve çok hızlı. sadece güvenlik kontrollerinde sıra olabilir, o da maksimum 15 dk sürüyor.
istanbul havalimanında uçağınızın kapısı pasaport kontrolden sonra çok uzak olursa 15 dk kadar yürümeniz gerekebilir onu da dikkate alın.
ilk güvenlik kontrolünden hızlıca geçmek, kapıya yürümek yerine buggy kullanmak ve lounge'dan faydalanmak için 1 günlük iga pass satın alabilirsiniz maliyeti size uygun gelirse.
  • mustafakesekci  (23.06.23 08:55:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.