[]

hanımlar bu soru size!

bioder kullanan var mı?
krem + serum birlikte mi kullananlardan sınız?
işe yarıyor mu peki?
anlatın bakalım.

şimdiden teşekkürler

 
hanımlar bioderi geçti, karınca yağını bitirdi yeni arayışlarda :D pek umutlanma sende farklı etki yapabilir o ayrı ama geneli nanay bunların malesef


  • haintırtılpistırtıl  (29.06.10 16:55:11) 
Hanım değil de benim epey kıllı bir arkadaşım var. Epey kıllı ama. Göğüsündeki kılları avuçlayıp köpek gibi inletip istediğini yaptırabiliyorsun o derece kıl var. Sakalları burnuna doğru hücum etmeye başlayınca o istemediği bölgelerde kullandı bunu 2 ay kadar. Şu anda işe yaradığını, o bölgedeki sakalların azaldığını, devam edeceğini söylüyor.

Bölgeye ağda yapıp serumu kullanıyor.
  • ya ben lan neyse  (29.06.10 21:05:07 ~ 21:16:14) 
agda+bioder krem denemistim ben 4-5 sene once, ise yaradi sanirim cunku bacagimin alt kisminda neredeyse hic tuy cikmiyor artik ama bunun sebebi her ay agda yaptiriyor olmam da olabilir. o yuzden cok guvenilir bir denek olamayabilirim.

kadin forumlarinda kullanmayi birakinca bir sure sonra tuylerin eski haline dondugu fikrinde uzlasilmis gibi.

en iyisi igneli epilasyon gibi. cok rahatsiz edici sekilde tuylu degilseniz makineyle 2 veya 3 numaraya da kisaltabilirsiniz.
  • kayranin kedisi  (30.06.10 11:29:57) 
bioder ve yine benzer bir krem olan episiva'yı muhtelif zamanlarda 2 yıla yakın bir süre düzenli olarak kullandım fakat hiçbir işe yaramıyor. belki %1-2 gibi bir oran. ondan da emin olunamıyor çünkü zaten epilasyon yapmak kılları çok yavaş da olsa zamanla azaltıyor onun için etkisi oluyor mu olmuyor mu tam anlaşılamıyor. en iyisi lazer epilasyon. kremlere verdiğim paralar boşa gitti yani, boşuna umut bağlamayın.


  • nesenbilneben  (30.06.10 17:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.