[]

Para harcayamama sorunu olan biri tedavi edilebilir mi?

72 yaşında, oldukça varlıklı, ciddi seviyede pasif gelirlere sahip, fakat vergiydi ödemeydi gibi zorunlu masraflar haricinde neredeyse kuruş harcamayan bir birey tedavi edilebilir mi?

Bu durum hayatının her aşamasında sosyal, ailesel büyük problemlere yol açmış biri, düzelebilir mi?

Benzer deneyimler yaşamış birileri varsa özelden de yazabilir zira bezdik artık.

 
Babamdan bahsediyorsunuz. İmkansiz. Öldükten sonrasını bile hesapliyorlar


  • deer hunter  (22.06.23 21:04:58) 
mirasçıları iyi yer. hatta miras için kavga ederler..


  • jelly bear  (22.06.23 21:07:28) 
bağış filan da mı yapmıyor
ordan yürüyün

  • bir soru sorcam  (22.06.23 21:07:59) 
@deer hunter,

Peki aile içi ilişkiler devam ediyor mu? Bizde tamamen koptu çünkü. Bu şekilde ben hariç hiçbir evladı yanına yaklaşmıyor bile, tüm sorumluluk, yük bana kalıyor, çok zorlanıyorum.
  • kukuleta  (22.06.23 21:13:41) 
bir yaştan sonra insanların özellikleri kemikleşiyor o sebeple çok zor. yani bu insanın para harcamama dürtüsü kendi konfor alanı o sebeple harcamaz.

siz niye beziyorsunuz orasını anlamadım sadece. çok özel değilse dm'den yazarsınız bi duruma bakarız. bir kaç durum var bu insanlar ile ilgili.
  • duyurukullanıcısı  (22.06.23 21:13:54) 
@bi soru sorcam, zaman zaman kurbanda depremde vb ufak ufak yapıyor.


  • kukuleta  (22.06.23 21:14:49) 
bu yastan sonra zor bence de.
belki mutevazi bir yasam hosuna gidiyordur. ve parasini da kendisinden sonra hosuna giden bir vakfa gidecek sekilde ayarlamistir bu yuzden ne kadar cok birikirse o kadar iyi diye dusunuyordur?
ne sorunlar acti ki bu durum ona? sorun acsa harcardi bence. sizin sorun dediginiz sey onun icin sorun olmayabilir.
  • Kittie  (22.06.23 21:59:14) 
konu istifçilik, sebebi ise kendini güvende hissetmeme ve kötü şartlara karşı bilinçsizce yapılan hazırlık. düzelir mi ? bence düzelmez, kendi istemesi lazım.


  • orpheus  (22.06.23 22:11:17) 
bu saatten sonra insan değişir mi ya ben 35 yaşındayım ben bile bu saatten sonra değişmem.


  • sizofren06  (23.06.23 09:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.