[]

evlilik raporu için akciğer filmi

selamlar, geçen hafta tahlilimi yaptırdım doktor da akciğer filmi istedi rapor için. verem savaşlara gidip alabilirsin dedi. sarıyerdeki kapanmış, kağıthanedekini arayıp sorduğumda teknikerleri rahatsızlanmış ne zaman gelir belli değil diyor. bu sabah artık izin alıp bakırköye gittim, cihazımız bozuk 15 gündür diyor. güngörendekine gidin diyor, şimdi oraya da gitsem saçma sapan bi bahaneyle karşılaşacağım gibi geliyor. yakın zamanda yaptıranınız var mı, nerede yaptırdınız?

bir de erkek arkadaşım kendi aile hekimine gittiğinde doktoru akciğer filmine gerek yok diyip direkt vermiş raporu kan tahlilinden sonra. bu normal mi?


 
Biz özel bir hastanede 15 dakikada halletmistik. İki sene önce 150 lira civarı bir ücret odemistik. Bence bu kadar ugrasmaktansa özelde halletmek daha mantıklı.

Normalde akciğer raporu istenen bir sey ve zorunlu diye biliyorum.
  • fraise  (22.06.23 12:16:04 ~ 13:11:59) 
Evet zorunlu...iş sağlığı güvenliği için doktor ve klinikler var. Çok ucuz oluyor ben kadıköyde bunlara çektirmiştim.
dışarda otoparkta seyyar bi kasada film çekmişlerdi.

  • gadlemler  (22.06.23 12:37:44) 
bazı kaynaklarda yazıyor bazı kaynaklarda yazmıyor bu film. 2019 biz vermedik mesela. rapor alabileceğiniz aile hekiminden farklı başka kurumlar oluyor. direkt oraya gidin bence.


  • elorelia  (22.06.23 14:03:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.