[]

Rakip avukatın ofisine google yorumu

Selamlar, birebir olarak yaşadığım bir olayı rakip avukatın google yorumuna yazdım. Gerçek dışı bir şey yok ve 1 yıldır paranın üzerine yattılar. Sizce bu yorumla ilgili karşı tarafın aleyhimde bir şikayette bulanabilmesi söz konusu mudur?

“Kaybettiğim dava için vekalet ücreti yatırdım, istinafta davayı kazandım. İcra dairesi geri ödeme yapılmasına dair karar vermesine rağmen ödediğim parayı geri iade etmediler.”


 
Avukat degilim ama sanmıyorum


  • Kahvedesu  (21.06.23 20:59:30) 
bozma kararı sonrası, vekalet ücretinin iadesinden avukat değil, davanın karşı tarafı sorumlu olur.

merak ettiğim husus, neden yasal yolları kovalamak yerine hukuk bürosuna yorum yaptığınız. parayı geri almak için, karşı tarafa haciz yapabilirsiniz.

bir suç unsuru yok yorumda onu da belirteyim.
  • lavinia  (21.06.23 22:43:34) 
1 yıldır avukatımı sıkıştırıp duruyorum ama dava sonuçlanıp parasını aldıktan sonra kesinlikle hiçbir şekikde bana yardımcı olmuyor. Arada cevap veriyor ama genelde mesajlarıma bile cecap vermiyor. Bu nedenle yasal yollardan da ümidi kestim.


  • six packsiz  (22.06.23 07:34:34) 
bu yorumdan 1 gün sonra param yattı. haberiniz olsun böyle tiplere denk gelirseniz.


  • six packsiz  (06.07.23 16:45:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.