[]

astronot sırt çanta, kedi ve bisiklet?

sizce bu çantaları birlikte kediyle bisiklet turu yapılır mı?

boyutu büyük olanlar kedi için yeterli alan sağlıyor fakat bisiklet sürüş pozisyonu sırasında kedi rahatsız olur mu?

30-45 dakikalık kısa turlara birlikte çıksak çok güzel olacak.

ayrıca bu durum abes karşılanır mı çevrede?

 
İki şey beni çok rahatsız ediyor.
Biri bu tip çantalar. Keşke diyorum bunu yapanı da böyle bir poşetin içine koyup birkaç gün gezdirseler de nasıl bir zevk olduğunu anlasa.'

Bir de köpeği gezdirmeye çıkaranlar var. Güya köpeği gezdiriyor. Köpeğin doğasında koklama var. Her köşeyi, çalıyı koklayacak, oradan kimler geçmiş, kimler işaretlemiş anlayacak. Köpek doğasının gereğini yapmaya çalışırken adam onu sürüklüyor.

Bence bunların hayvan sevgisi ile bir alakası yok.
  • Mirket  (21.06.23 20:20:20) 
Kedinizi anlamsız şekilde strese sokmaktan başka hiçbir işe yaramaz.


  • sibertenik  (21.06.23 20:57:34) 
Kediden kediye değişmekle birlikte bundan hoşlanacak kedilerin azınlıkta olduğunu düşünüyorum.

İki tip çantam da var standart plastik pet box ve astronot çanta. Astronot fena kalitede bişey değil ama yine sırtıma alıp "umursamazca" gezemiyorum ters takıyorum önümde gözümün önünde dursun hayvan diye.

Ki veterinerim yazın bu çantaların ne kadar delikli olursa olsun yeterince hava almadığını, hayvanı sıcaklatacağını, sıcak havalarda klasik plastik petbox'larda taşımayı öneriyor.
  • hedep  (21.06.23 21:02:36) 
Sakın yapma. Kedi yüzde 95 kafayı yer ve sıcaktan ölür o çantada.


  • prole  (21.06.23 22:15:01) 
www.petburada.com
Bak bu daha havadar bisiklet pet taşıma sepeti (fiyatı uçuk olsa da) ben bir ara yaptırmayı düşünüyordum bundan kedim için. Ama dedikleri gibi çoğu kedi böyle bir geziden hoşlanmaz. İyilik yapayım derken kötülük yapma. Hava almasını istiyorsan pencereni balkonunu onun için konforlu hale getir. Cumba çıkma şimdi pencerelere kedi kafesleri yapıyorlar mesela. Cam yatağı alabilirsin ya da. Camına sabit güvenilir bir tel yaptır rahat bir yatak al suyunu mamasını çimini koy daha mutlu olur.

  • kediperili  (22.06.23 01:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.