[]

Benzinlik icindeki boş dükkanda ne iş yapabiliriz?

Sehir içi hareketli bir konumda benzinlik, daha once tatlici varmis ama tatlilari kötü diye tutulmamis, siz olsaniz burayi nasil degerlendirirsiniz?




 
sabah iş saatlerinde hareketli ise simit, poğaça tarzı unlu mamuller satılabilir. öğleden sonra da ekler tarzı tatlılar. eliniz yatkınsa yanına tost ekleyebilirsiniz. bir de karton bardakta çay.


  • mustafakesekci  (21.06.23 09:54:53 ~ 09:55:35) 
alsancak unlu mamüllerini araştırın frenchiese veriyorlar. özellikle benzinliklerde tutuyor. yapabilirseniz iyi para bırakır.


  • erty_ksk  (21.06.23 10:02:13) 
kesinlikle yemelik bi şeyler olsun. pratik 5 dkda alıp çıkılacak cinsten.
artı olarak bardakta kahve de satılsın.

  • jelly bear  (21.06.23 10:11:38) 
yukarıdakilere ek olarak yöresel ürünler diyorum ben


  • elorelia  (21.06.23 10:43:46) 
kandıra kara fırın diye bir örnek var, bakabilirsiniz internetten. yöresel ürün, unlu mamül, tatil ekipmanları her şey var.


  • gule gule  (21.06.23 10:56:11) 
Börekçi


  • olaylar olaylar  (21.06.23 12:14:57) 
Poaça, gevrek, boyoz, börek, tek kişilik ambalajlanmış şekilde peynir, reçel, bal, sarelle, yeşil ve siyah zeytin, haşlanmış yumurta, hatta taze ambalajlı yeşillik,
Beyaz kağıt içinde poşete konup yanına plastik çatal, bıçak ilave edilecek.

Kağıt bardak çay ve kahve de olacak.

Yerken arabaya dökülmesin diye karton kutuyla servis de olabilir.

Ama her şey çok taze, çok temiz, çok pratik olacak.
  • Mirket  (21.06.23 12:32:25) 
Görüyor ve artıyorum, yukarıda önerilenleri arabadan inmeden alma ve ödeme imkanı tanıyın, ne kadar hızlı olursa o kadar çok para kazanırsınız.


  • halanne  (21.06.23 14:24:47) 
@halanne arabadan inmeden odemeye musait bir yer degil tam olarak, dukkan surucu tarafinda kalsa camdan siparis alinip teslim edilebilir dediginiz gibi cok da iyi olurdu. Gelen fikirler icin tesekkurler herkese.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (21.06.23 15:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.