[]

Devlet Hastanesinde Holter taktıran oldu mu?

22 haziran'da başakşehir çam sakura'da holter takılacak, kafama takılan bazı sorular var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim..

1- holter çıkarıldıktan sonra verileri enabız'da görülüyor mu? yoksa benim ekstra bir usb ile falan gidip verileri almam gerekir mi? (başka doktorlara da göstermek istiyorum sonuçları çünkü)

2- toplu taşıma kullanan biriyim, metro'da falan da haldur huldur koştura koştura giderim hep. başakşehir'den mecidiyeköy'e sonra tekrar başakşehir'e bu şekilde holter'le gitmemde sıkıntı olur mu?

3- bluetooth vs cihazı etkiler mi?

ve başka tavsiyeleriniz yap veya yapma dedikleriniz var mı?

şimdiden teşekkürler.

 
1. 7-8 sayfalık bir sonuç veriyorlar. Devlet hastanesi ve e nabız kısmında ne oluyor bilemem.

2. Rahat ol, her zaman ne yapıyorsan onu yap. Canlı bomba sanan olmadığı sürece sorun yok.

3. Hayır.

4. X-Ray'lerden geçmek bir sıkıntı yaratıyor mu bilmiyorum. Ben hep güvenliğe holter var deyip rica ettim, yandan geçtim.

İlave; Tansiyon holteriyse sorun yok da ritm holteriyse ve kıllı biriysen göğüs kıllarını almanda fayda var. Bir de takılı olduğu süre içinde yoğun terlememeye gayret et. yapışkanlar kendini koyverebiliyor.
  • Mirket  (21.06.23 00:09:14 ~ 00:14:36) 
@mirket

esas soracağım soruyu unutmuşum ama sağolasın cevaplamışsın, evet 1 sene önce eforlu ekg yaptırırken de göğüs kıllarını kes demişlerdi, riske etmemek gerek dediğin gibi:)

yalnız hava çok sıcak bir de o file gibi şeyi de geçirecekler sanırım terlememem imkansız

edit: tansiyon değil ritm holteri :(
  • makbur  (21.06.23 00:46:48 ~ 00:47:26) 
Günlük hayatına devam et. Tavsiyem bu. Bir yerde oturursan bir anlamı olmaz.


  • dissendium  (21.06.23 10:51:15) 
Bugün Holter takıldı yarın cikarilacak yalnız sonuçlar 15 gün sonra çıkacak dedi hemşire hanim.

Normal mi? Sizlerin sonuçları ne kadar zamanda çıkmıştı?

Ayrıca edevlet e konamiyormus ekg gibi bir çıktısı olduğundan fiziki olarak kağıtları almak gerekiyormuş..
  • makbur  (22.06.23 16:09:27) 
İlk defa duydum 15 gün olayını. Aleti bilgisayara bağlayıp 7-8 sayfalık çıktı alma süresi kadar sürmüştü benimkiler.
Kardiyolog görüp rapor yazacak desek, zaten o çıktıyı kardiyoloğa götüreceksin.
Anlamsız geldi bana ama sistemi kuranlar bir şey biliyordur elbet :)
  • Mirket  (22.06.23 19:00:45) 
@mirket

ben de 15 gün denince, aynı radyoloji uzmanları gibi heralde bunun da uzmanları var ve tüm gün kaydedilen ekg kayıtlarını özet hale getiriyorlar falan diye düşünmeye başlamıştım..

teşekkür ederim cevap için yarın gene zorlarım ben :)
  • makbur  (22.06.23 19:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.