[]

Evde çalışanlar; ne giyiyorsunuz?

Birkaç kere evde çalışsa da ofiste gibi giyindigini bu şekilde daha ciddi ve üretken hissettiğini yazan kişiler okumuştum.
Haftada 2-3 gün evdeyim, ofiste kesin daha üretkenim ve bunu düzeltmeye çalışıyorum.

Bunu yapanlar var mı?

 
Evdeki gündelik kıyafetlerle takılıyordum gayet


  • kondansator  (20.06.23 22:43:27) 
atlet + alt asurtman
zaten it'ciler fark ettiysen rahat insanlardir :))))

  • nibba  (20.06.23 22:46:34) 
Yapılan işe bağlı heralde. Eşofmanla daha iyi çalışıyorum. Kotla oturup çalışmıştım bir keresinde rahatsız etmişti.


  • sevilen progressive türkücü  (20.06.23 22:46:45) 
Yapmadım fakat çalışmak için ayrı bir alan geyik için ayrı bi alanın faydası tartışmasız var. Giyim de o kafaya girmeye yardımcı oluyor olabilir.

Benim yersizlikten geyik alanım ve çalışma alanım aynı. Popomda ayı bağırmadığı sürece böyle harıl harıl çalıştığım da genelde az oluyor. Ancak iş çok iyiyse, çok motive olduysam falan gaza geliyorum. Öteki türlü bi youtube, bi emülatör vs patlatıveriyorum arada.

İş için en azından başka bi masa başka bi bilgisayar setup'ı olsa çok iyi olur gibi bi his var içimde.

(İşim audio/müzik azzıcık da görsel zımbırtılar)
  • hedep  (20.06.23 22:58:14 ~ 21.06.23 01:49:04) 
atlet şort yaz-kış. kamera açmam gerekirse tişört giyerim sadece


  • jelly bear  (20.06.23 22:59:47) 
ben de sadece boxer oluyor. dışardan evi içi gözükmüyor çok rahatım :)


  • useless  (20.06.23 23:15:01) 
Yazin askılı ve sort ya da elbise, kisin tişört ve sort. Kamera açacaksam bogazi yuksek bi tişörtüm var onu giyiyordum ama is degistirdigimden beri hic kamera da acmam gerekmedi 7 aydır iyice bakimsiz bir tiple calisiyorum. Eğer deadlinelar dibimdeyse ciddi ve uretkenim, deadline uzak ve belirsiz ise ne giyersem giyeyim cok disiplinli olamiyorum. Yumurtanin kapiya dayanmasi > diger her sey


  • instant crush  (20.06.23 23:18:56) 
It'ci degilim zaten is bilgisayarı var yani :) ama gün içinde saatlerce teams görüşmesi yapıyorum ve son zamanlarda gittiğim liderlik eğitimlerinde kamera açılmasının öneminden bahsedildi vs. Kısacası yakında acmaya başlayacağım gibi.


  • logisticsmanager  (20.06.23 23:40:36) 
en verimli home office kıyafetim kesinlikle pijama ve sabahlık konbini. çok daha verimli çalışıyorum çünkü rahatım :) kamera açılacaksa altta pijama pofuduk terlik, üstte gömlek ceket.


  • photo85  (21.06.23 00:11:40) 
short tshirt takiliyorum evde, toplantilarda kamera aciyoruz yer yer, herkes ayni. it'deyim. giydiklerimle uretkenlik arasinda bir iliski yok bildim bileli


  • fakyoras  (21.06.23 00:19:22) 
pijama :D max eşofman.

ama mutlaka masa başında. diğer türlü odaklanıp çalışılmıyor.
  • chanandler bong  (21.06.23 10:24:36) 
yaklasik 2 yildir evden calisiyorum.
hergun sabah erken kalkip dusumu aliyor, sacimi yapiyorum. o gun pek iyi hissetmiyorsam da hafif bir makyaj yapiyorum, parfum sikiniyorum. sabah kahvemi iciyorum.
duzgun giyiniyorum. oyle ise gider gibi degil ama biraz daha disari cikar gibi, ozenli. kot-tisort/askili, elbise ne varsa iste.

calisma alanimi oturma alanimdan ayirdim, cok daraldigimda salona geciyorum.

bizde genellikle kamera aciliyor toplantilarda ama daha onceki projemde kimse kamera acmasa da ayni sekildeydim. kendimi iyi hissedecek sekilde giyiniyorum. siz pijamayla iyi hissediyorsaniz oyle takilin. ben pijamayla ayilamamis gibi hissediyorum.
  • 65 derece  (21.06.23 10:35:11 ~ 10:36:06) 
Kardeşim sabah kalktığı pijamasıyla akşam mesaisini bitirip dışarı çıkacagı zaman normal gidiniyor


  • limonlu eksi  (21.06.23 17:32:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.