[]

pendik ya da bostancı yakını otel

eşim 8 aylık ve 4 yaşında iki çocukla trenle ankaradan istanbula gelceğim. 1 gün istanbulda kalıp. Sonrasında sabiha gökçen tarafına gideceğiz ve arabayla geri döneceğiz.

bu bir günde istanbulda nerede kalabiliriz, temiz, güvenli bir otel? Çocukları gezdirebileceğim bir yer olur mu?

avrupa tarafına geçmek istemiyorum. bostancı Tuzla arası bir yer 2000 lira günlük limitim var.

vs vs

 
tuzla, kurtkoy tarafinda hem divan hem de ibis otel var. gecelik fiyatlarini bilmiyorum ama ibis daha uygundur gorece. gezilip gorulecek olarak da sizi yormayacak en yakin tuzla marina/sahil olur diye dusunuyorum. bunlarin haricinde bostancida guvenli ve zincir olmayan oteller var ama isimleri aklima gelmedi :(


  • kobretti  (19.06.23 21:21:39) 
bostancıda park dedeman ve green park hotel var. dedeman daha temiz sessiz olur. green parkda bazen düğün organizasyon vs. olabiliyor. ayrıca bazı mutlu son durumlarıyla adı çıkmış bir oteldir.


  • orpheus  (19.06.23 21:45:05 ~ 21:47:01) 
2000 limitle zincir oteller zor. Tuzla sahilde liya otel, mayla otel,sahil butik otel var fiyatları daha makuldur.


  • obscure  (19.06.23 21:50:16) 
  • mtgs  (20.06.23 07:56:38) 
Holiday inn, doubletree, radisson blue var ama bütçenizin 2 katı.

Sahil butik otel "azıcık" kötü, işyerimin arka tarafında. Belki divan otel olabilir ama fiyattan emin değilim.
  • kimlanbu  (20.06.23 08:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.