[]

Airpods nasıl doğru olarak şarj edilmeli?

Merhabalar

Enez özen www.youtube.com videosunda kulaklığınız kutuda yokken kutuyu şarj edin diyor ama bana biraz garip geldi bu.

Yani;

- Sadece kutuyu şarj et.
- Sonra kulaklığı içine koy ve kutu kulaklığı şarj etsin.
- Kulaklık şarj olunca kutunun şarjı azalacağı için kutunun kalan kısmını da doldur ama yine kulaklıklar içinde olmasın :)

gibi bir döngüye girmez miyiz ya burada. Kafam karıştı.

 
Bu kadar uğraşıya değmez, istediğiniz gibi şarj edin, aletin ekonomik ömrü boyunca kayda değer fark yaratacak bir fark olmayacak zaten. Pil ömrü bittiğinde yeni kutu alırsınız. Önemli olan şarj döngüsü sayısı. Kulaklık kutuda değilken de şarj etseniz aynı hesaba çıkacak orta vadede.


  • orient blue  (19.06.23 15:27:53) 
kendisi zaten uzun/akıllı şarj yapıyor. eğer çok sık şarj ediyorsanız özellike kutu %90 civarına geldiğinde şarjı kesiyor, ve devam edeceği saat kutu şarj sağlığını gördüğünüz yerde yazıyor olmalı. ayarlarda optimize şarj gibi bir seçenek vardı sanki.


  • kobretti  (19.06.23 15:41:30) 
ilk nesil airpods kullandım 2. senenin ortasında piller cortladı :) önce sağ kulaklığın şarjı 5 dk gitmeye başladı sonra sol da öyle oldu şuan evde atıl duruyor. Tamiri mümkün diye reklam gördüm meraktan sordum 700 TL dedi.
Bi daha airpods'a o kadar para vermem 800'e soundpeads marka aldım gayet güzel.

O yüzden şarja dikkat etmekte fayda var en azından 1 yıl daha uzun kullanırsınız.
  • onikionikibinonalti  (20.06.23 00:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.