[]

xbox series s çocuk için oyun var mıdır?

selamlar,

kızıma (yaş 8) karne hediyesi olarak oyun konsolu alacağım.
onun gönlünde nintendo switch var ama oyunları çok pahalı olduğu için sürdürülebilirlik konusu sıkıntı işte.

aklıma xbox series s geldi. game pass ile güzel bir tercih olabilir ama kızıma çok hitap eder mi bilemedim?

çocuklar için güzel oyunlar var mı xbox'ta?

 
oyunlar pahalı ama Switch çok iyi konsol ya o yaş için. Pokemon, Zelda, Animal Crossing, Mario falan çok uzun süre idare edersiniz iki üç oyunla. Eski bi konsol tabii yakında yenisi de çıkabilir ama oyun kütüphanesi baya iyi kendi özel oyunlarıyla beraber.

Yani ben 8 yaşındayken her türlü oyunu oynuyodum, o zamanlar böyle bi kontrol çok yoktu ama Xbox'ta da güzel platform oyunları, daha casual oyunlar var. Ori serisi, Celeste, Sims falan oynayabilir.

Ek: Xbox konsol olarak çok mantıklı değil ama bence. Zaten her oyunu PC'ye de çıkıyor. O yaşta çocuğun oynayacağı oyunları hemen her bilgisayar kaldırır. Game Pass alıp PC'den oynayabileceğiniz oyunlar için konsol almak mantıksız geliyor. PS5 özel oyunlarıyla avantajlı ama onlar da yaş grubuna uymuyor tabii. O yüzden ben hala Switch öneriyorum. Bende yok ama çok özendiğim bi cihaz. Bir Pokemon sever olarak yeni oyunlarını oynardım doya doya :D
  • nundu  (19.06.23 12:55:07 ~ 12:58:37) 
switch +1 animal crossing +1 8 yas kiz icin guzel olur


  • nibba  (19.06.23 13:14:59) 
çocukluğumda deli gibi playstation 2 istiyordum, playstation 1 almışlardı. tabii 1'in keyfi de bambaşka o ayrı mesele fakat hep içimde travma kaldı o yaşlarda hala bakıp bakıp iç geçiririm.

ikisini karşılaştıracak bilgim yok fakat bu meseleden ötürü switch+1
  • gule gule  (19.06.23 13:25:34) 
Switch mod chip'leri çıktı sürdürülebilirlik olarak*. Tr'de satan var mı bilmiyorum ama uygulayan konsolcular var.


  • hedep  (19.06.23 14:15:18) 
Game Pass'te Rush oyunu var Disney-Pixar'ın, ekranı bölüp beraber de oynayabiliyorsunuz. Yeğenim (7) bayılıyor. Pati Devriyesi çizgi filminin oyunları var. Disneyland oyunu var, pek bize hitap etmemişti gerçi.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (19.06.23 21:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.