[]

sebepsiz kulak çınlaması çözüm bulan var mı

durduk yere kulak çınlaması başladı. en kötüsü de gece uyutmuyor ve uykusuzluk ile birlikte bir sürü sorun eşlik ediyor. kbb ve nöroloji doktorlarına gittik somut bir şey çıkmadı. daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulan var mı




 
Ekşi sözlükte başlığı var. Uzun uzun artık bununla yaşamayı öğrenmekten başka seçeneğimiz olmadığı anlatılmış.

Aramıza hoşgeldin ve Geçmişolsun.

Youtube'da bol miktarda karanlık ekranlı fırtına sesi videoları var. Rain rain adlı bir uygulama da var. Onları dinleyerek uyumayı dene. İşe yarıyor.
  • Mirket  (19.06.23 11:22:41) 
aynı duruma bir yakınım düştü. yıllarca uğraştılar. dediğiniz gibi nöroloji, kbb, iç hastalıkları, kardiyoloji aklınıza ne gelirse sevk edildi fakat bulamamışlardı. en son murat kınıkoğlu tiroid kaynaklı olduğunu bulmuştu.

her hasta, her hastalık özel durumlar içerebilir. bir fikir vermesi açısından en azından tiroid hormonlarınıza baktırabilirsiniz.
  • kobretti  (19.06.23 13:16:21) 
Eşiminki kan fazlalığından çıktı.
Boyuun kaslarınızın ve kemiklerinizden da olabilir.
kayropraktikçiler iyileştirdiklerini iddia ediyor.
  • gadlemler  (20.06.23 00:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.