[]

Pegasus koltuk seçmedik ?

Önümüzdeki hafta pegasus ile 5 kişi yurtdışı seyahatimiz var.

Fazla para vermeyelim diye koltuk seçmedik ... checkin esnasında 5 kişiyi rastgele mi dağıtırlar ?

ya da 3 kişi + 2 kişi şeklinde yan yana mı verirler ?

 
Aynı pnr ise ve uçakta yer varsa online check-in’de yan yana verir. Pnr farklı ise online yan yana olmaz büyük ihtimal ama havalimanına erken giderseniz ve rica ederseniz yer varsa yan yana oturursunuz.


  • but that was just a dream  (18.06.23 02:56:20) 
Pegasus ile defalarca kez seyahat ettim. Hiçbirinde de online check-in yapamadım. Bagaj teslimi ve check-in işlemi sırasında görevliye rica ediyordum. İstediğim koltuğu söylüyordum. Siz de arkadaşlarınızla rica edip hangi bölüm olduğu farketmeksizin yan yana oturmamız mümkün mü derseniz hallederler.

erken gitmeniz daha yararlı olur check-in açıldığında ilk sıralarda olun
  • janavarorion  (18.06.23 02:59:55 ~ 03:00:58) 
Aynı pnr veya aynı soyad sadece diğer kişilerin bagaj hakkını kullanmada yardımcı olur. Yanyana oturmak için erken gidin ve tüm pasaportları tek kontuara verin. Uçak dolmadığı sürece yan yana oturursunuz.

Ayrıca pegasus'ta istediğiniz koltuğa oturamazsınız. Bu sadece ücret dahilinde olur. Onun haricinde sistem otomatik atar.
  • Başkalaşım  (18.06.23 09:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.