[]

sizce 22 haziranda faiz artırımı olur mu ?

düşünceniz nedir ? biraz altınım var bozdursam mı bilemedim




 
Kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü başka şans yol gibi. Ytd


  • andy kaufman  (18.06.23 00:12:58) 
Olmazsa seyreyle sen cümbüşü.

Konu ne kadar olacağı
  • Mirket  (18.06.23 00:13:07) 
Olmalı, kredi çekemiyorum. Acayip sıkıştım


  • deadwampir  (18.06.23 00:26:12) 
Ekşisözlükte birçok yazarın yazdığına bakıp kendimce en mantıklı tezi şöyle oluşturdum: enflasyon çok yüksek ve asgari zammından sonra daha da artacak. Ayrıca memur maaşlarına zam, eyt maaşları, emekli maaş zammı derken daga fazla para basılarak dövizi daha da fırlatacaklar çünkü bu önlemez halde, gelirler talan ediliyor.

Peki amaçları ne? Kesinlikle dövizin düşürmek değil. Çünkü zaten ihracat açığı çok fazla ve dengelemeye çalışıyorlar bu nedenle dövizin yüksekliği ucuz ama devamlılık sağlayan işçileri doğuruyor. Zaten çin modeli de bu mentalitede.
Amaçları kurları sabit tutmak. Sabit tutacak kadar faiz artırmak. Ha bunu hesaplayacak liyakat var mı derseniz garantisi yok. İniş çıkış gibi dalgalanmalar kurlarda istenmeyen durumlar.
Yani tavsiye vermek bu işte müneccimlik yapmaktır çünkü birçok değişken ve kör tıraşı yapan akp var.
Sizin sormanız gereken altını bozup zarar etmen mi yoksa altını bozup kar etme fırsatını kaçırman mı seni daha çok üzer. Daha çok üzecek olanı yapmazsan kendini diğeriyle avutursun. Bu arada daha 1 hafta var faiz kararına ve artırım sinyaller verildiği halde kur artıyor. Türkiyede kısa dalgalanmalardan kar etme riski bana çok mantıklı gelmiyor. Ytd.
  • Unde bach canim  (18.06.23 00:48:56) 
olacağı kesin, beklenti en az yüzde 20'ye çıkması yönünde ki ideali 24-25 seviyeleri ama ben tek seferde çıkarabileceklerini sanmıyorum. beklentinin altında kalan bir faiz artırımı da piyasaya pek olumlu etki etmeyecektir.


  • hrskrs  (18.06.23 10:10:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.