[]

50. yaş

temmuz ortası annem 50 yaşında olucak. gerizekalı benim kafama daha yeni dank etti. bişeyler yapmak lazım. yaz ortası olduğu için çoğu arkadaşı tatildedir. daha önceden söylesem bi şekilde ayarlardık ama işte mallığıma geldi. abim yurtdışından gelicek ama haber vermiş salak. sürpriz olmayacak yani o. kuzen askerde o daha yeni geldi o da gelemez. annesi ablaları falan burada hep. onlarla bir yemek yiyelim diyorum ama o da devamlı yaptığımız şey.. hiçbişey gelmiyor aklıma yahu. fikir verebilecek birileri var mıdır? ya da siz yaptıysanız ne yaptınız kopya çekebilir miyim?

bir yakınımızın kızı annesinin 50. yaşgünü için annesinin bütün arkadaşlarına bir süre önceden mektup yazdırıp bunları evlerinin çeşitli yerlerine haber vermeden koymuş. kadın bayağı mutlu olmuş mesela..

not: şampanya patlatın, pasta yapın, yemek yapın gibi şeylerdense daha oricinal, 50. yaşın önem ve güzelliğine uygun fikirler arıyorum.

teşkürler! :)

 
şehir istanbul (veya denizi olan herhangi bir şehir) ise tekne turu yapabilirsiniz, yemekli içkili falan.


  • kibritsuyu  (29.06.10 13:08:16 ~ 13:08:28) 
kız kulesi sonrası tekneyle gezinti derim. ya da önce tekne sonra kız kulesi.

hem annenize kız kulesini örnek verebilirsiniz. kule yaş aldıkça güzelleşiyor, hala genç bir kız gibi:) hoşuna gider sanırım.
  • tanriyi gomen cocuk  (29.06.10 13:10:25) 
bir arkadaşım annesinin 50. yaş günü için annesinin yakın arkadaşının, aileden yakınlarının ve eşinin 1-2 dakikalık kısa videolarını çekip bunları tek bie film haline getirmişti. mesela bir arkadaşı annesiyle komik bir anılarını anlatmış, bir diğeri ne kadar sevdiğini söylemiş falan.. windows movie maker'da birleştirebilirsiniz hepsini, zor değil. hep birlikte güzel bir yere yemeğe gidersiniz, televizyon ve gerekli sistemi olan bir yer seçerseniz bu videoyu orada sürpriz olarak gösterebilirsiniz mesela. ya da evde kendiniz güzel bir yemek hazırlayıp yine bu filmi sürpriz yapabilirsiniz. anneniz o filmi bir ömür saklar. arkadaşımın annesi hıçkıra hıçkıra ağlamıştı:)

ek: bu anneannemlerin 50. evlilik yıl dönümünde yaptığımız bir fikirdi ama siz de uyarlayabilirsiniz belki. biz o gün bütün gün anneannem ve dedemle ilgili yaptırdığımız komik tişörtleri giymiştik. eğer yemeğe gidecekseniz ve kalabalık bir grup olacaksanız komik olabilir, biz epey eğlenmiştik:) ama konsept farklı tabi, sadece 50 deyince aklıma geldi.
  • fotrsapka  (29.06.10 15:17:05 ~ 15:18:37) 
bir tanıdığım annesinin 60. yaş gününde ona özel bir fotoğraf albümü yaptı. şık bir albümün içine annesinin hayatındaki en güzel veya önemli anların fotoğraflarını güzelce yerleştirdi, süslemeler yaptı ve fotoğrafların altına hoş yorumlar yazdı. albümdeki son fotoğraflarsa 60. yaş günü partisinde çekilen fotoğraflardı. annesinin her zaman saklayacağı, duygulanarak ve gülümseyerek bakacağı bir şey çıktı ortaya.


  • quasiromantic  (29.06.10 22:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.