[]

Kodak fotoğraf makinesi alınır mı? (Fixpro fz55)

3000-3500 tl gibi bir fiyatı var.

Amacım, bu yaz gittiğim yerlerde sağı solu, manzarayı, kendimizi, arkadaşlarımı bununla fotoğraf çekeyim. Telefonumda hafıza sorunu yaşayacağım, özgürce fotoğraf çekemeyeceğim çünkü. Telefonum iphone 11.

Sizce alınır mı? Telefonuma kıyasla çok kötü fotoğraflar çekmiş olmaktan korkuyorum o sebeple soruyorum.

 
telefonla çek icloud alanı al +1

telefonlar çekilen fotoğrafı acayip işliyor(iyi anlamda), bu tür bir kompakt makinenin çok ötesine geçeli yıl oldu hatta dslr/aynasız tarzı makine de önermiyorum ben artık çünkü onu alıp işlemeye vakti yok insanların. Dümdüz çekip baktığında telefon en iyisi, paylaşmak için de hazır. iPhone 11'in bile mesela ters ışık gibi kötü durumda bile hdr foto ve video kalitesi bayağı iyi.
  • nhk ni youkosu  (15.06.23 23:08:09 ~ 23:09:16) 
iphone 11 ilk çıktığında kullanıyordum bir tane de dslr kameram vardı.

tatile dslr'ı da götürdüm. ikinci gün arabadan dışarı çıkarmadım dslr'ı.

iphone 11 tatil için çok çok yeterli bir alet olacaktır. icloud'a bas parayı diyorum ben de.
  • teritori  (16.06.23 09:31:55) 
Teşekkür ederim. Bir sorum olacak.

Telefonumun hafızası şu anda 64 gb’ın 59’unu kullanıyor.

İcloud satın alınca yine de fotoğraf çektikçe 64ü doldurmuş olmayacak mıyım? İcloud satın alınınca cihaza değil buluta mı kaydedecek? Bilmediğimden soruyorum.
  • invictae  (16.06.23 17:19:00) 
cihazdaki fotoğraf-videoları icloud'a yedekleyip sil gibi bir seçenek vardı. Depolama kısmında "yer aç" tarzı bir şey gibi hatırlıyorum.

Evet yine 64'e kaydedecek ama şimdiye kadarki fotolar telefonda durmayacak.
  • nhk ni youkosu  (16.06.23 20:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.