[]

İş teklifi yazısına yanıt?

Merhaba arkadaşlar,

Mezun olduktan sonra tanıdığımız sayılan küçük bir yerde çalıştım yıllarca. Hiç iş arama tecrübem olmadı. Askerden sonra iş aramaya başladım. Başvurduğum kurumsal firmalardan biriyle görüşmelerimiz olumlu geçti ve bir iş teklifi mektubu yolladılar. Yarın akşama kadar da yanıt bekliyorlar. Teklif benim için olumlu ve kabul edeceğim. Ama şimdi ne yapmam gerekiyor cidden bilmiyorum.

Söz konusu teklif yazısını çıktı alıp imzalayıp mı yollamam gerek? Yoksa arayıp mı söylemeliyim. Ya da maile mi cevap vermeliyim. Bu zamana kadar ki gelen teklif yazılarını kabul etmediğimden arayıp söylemiştim yanıtımı. Ama olumlu olunca ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

 
Hangi kanaldan teklif yapıldıysa oradan dönüş yapmak makbuldür. Sonrasında gerekli evraklar için irtibata geçerler zaten.


  • mirty  (15.06.23 16:13:28) 
Size gelen maile ccdeki insanları da dahil ederek cevap verebilirsniz.


  • zimbirik  (15.06.23 16:26:12) 
Selamlar,
Teklifiniz için teşekkür ederim. Değerlendirme sonrası teklifinizi kabul ettiğimi bildirmek isterim. Sözleşmeye dair detaylari konuşmak için buradayım.

Şeklinde yazarsanız ilgili kişileri de cc'de tutarak. Onlar zaten özlük dosyası için gerekli evrakları mail atarlar.
  • Amaranta ursula  (15.06.23 16:47:25) 
hocam chatgpt'ye yaz sana bir metin çıkarsın


  • hold the door  (15.06.23 17:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.