[]

iphone pro max 14 vs s23 ultra

Telefonum 1 sene sonunda bozulduğu için güzel bir telefon almaya niyetlendim. Yurtdışından alacağım için ve şirket pasaport kayıt ücretini karşılayacağı için para kısmının vereceği acıyı şimdilik sindirdim.

İzlemediğim karşılaştırma videosu, okumadığım entry kalmadı. Arkadaşlarımdaki 14 pro max'leri kurcaladığımda ebat olarak, hız olarak hoşuma gitti. Kamerayı çok aktif kullandığım için aslında önceliğim kamera.

Özet :

Kafamı kurcalayan tek soru, samsung bu parayı hak ediyor mu ? Iphone'un prestiji ve ikinci elde satarken değerini görece koruması umrumda değil, zaten telefonun başına bir iş gelmezse en az 3-5 sene kullanırım.

 
Samsung S serisi hak eder. Fotoğraf kalitesi olarak iphone'dan daha iyi bile olabilir ama video olarak bir tık geride. Aslında bu iki telefon arasında "şu daha iyi" diyecek pek bişey yok bence, olay daha çok bulunduğun ekosistem ve (bkz: ios vs android)

macbook kullanıyorsan iphone 11 bile alsan s23'e göre daha hayatını kolaylaştıran yanları olacak. Usb-c önemliyse harici disk bağlama vs. işleri için samsung öne çıkabilir, ekrana bağlayıp (bkz: samsung dex)te işlerini halledebilirsin vs. Kullanıp kullanmayacağına bağlı.
  • nhk ni youkosu  (14.06.23 20:29:32 ~ 20:31:04) 
iphone


  • abi bi dizi buldum on numara  (15.06.23 10:16:16) 
2017'de ilk çıktığından beri iphone x kullanıyorum ve değiştirmem için hiçbir neden bulamıyorum. pili ölmüştü değiştirdim şu an ilk günkü gibi.

samsung kullanıyor olsaydım takribi 3 kere değiştirmiştim herhalde.
  • bohr atom modeli  (15.06.23 23:44:29) 
S23 ultra kullanıyorum, S24 ultra varken gidip S23 ultra almayın, fotoğraf konusunda S24 ultra, iphone + S23 ultranın içinden geçer.


  • kimlanbu  (16.02.24 11:46:37) 
bir aydır s24 ultra kullanıyorum. s23 ultra 2023'ün en iyi akıllı telefonuydu. iphone ile tabii ki kıyas yapılabilir ama @nhk'nin de dediği gibi bu ekosistem olayı. Apple ekosistemi seviyosanız, macbook da kullanırım diyorsanız iphone, android iyidir, bilgisayarım da windows diyorsanız samsung alın. Mesela çok bilinmiyor sanırım ama windows ile samsung telefonlar arasında müthiş bir uyum var. Bilgisayardan bildirimleri görebilir, arama yapabilir, telefonun ekranını açabilir ve kullanabilirsiniz hiç bir ek program indirmeden. O açıdan çok verimli.

iphone için bence tek sebep ikinci el. Ben de senin gibi ikinci el fiyatını önemsemiyorum, ayrıca apple ekosistemine de genel olarak uyuzum. O yüzden s23 ultra (mümkünse 24 ultra tabii ama 23 de işinizi görür baya) bence size uyar. Fiyat olarak da değer çünkü samsung'un amiral gemi modelleri gerçekten çok kaliteli
  • nundu  (16.02.24 12:40:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.