[]

orman bakanlığı ağaçlarımızı kesti

merhaba sözlük ahalisi, fikrinizi almak istiyorum;

ormancılar bizim aramizdeki çam ağaçlarını kesip satmış, biz durumu fark edince kendileriyle konuştuk ilgilenmediler. sonrasında cimer üzerinden yazdık ve ormancılar bize kasten hatalı olduğunu düşündüğümüz olması gerekenden çok az ağaç sayısı vererek düşük bir fiyat söyledi. böyle düşündük çünkü o alanda o kadar az ağaç olması imkansız(kendimiz de pek sayamıyoruz her yer odun) ve farklı günlerde farklı sayılardan bahsettiler. biz durumdan işkillendik, ve bize bu bahsettikleri ağaç sayılarını resmi yollardan iletmelerini istedik. onlar ise cimerden cevap yazmalıyım diyerek bizi azarlamaya, bağırmaya ve eğer hemen imza atmazsak sahip olduğumuz arazileri orman statüsüne çevireceklerini söyleyerek tehdit etti. konuşmaları üstten ve dikte edici.

benzer tecrübeleri olan var mı ? biz ne kadar ağaç ne kadar eder tam olarak da bilmiyoruz.

ne yapmalıyız ?

 
tekrar arayın ve ses kaydı yapın konustuklarınızı kaydettıkten sonra onları mahkemeye erecegınızı soyleyın bır sey olmaz falan derlerse siciliniz lekenenince anlarsınız bir şey olup olmadıgını benım vaktım var madem sız benı memur olarak tehtid edebiliyorsunuz mahkeme yoluyla bu işin sonuna kadar ugrasacagım sosyal medyada yayacagım ağaç kesmek ne demek anlayacaksınız. ağaç sayısını kasti olarak az gösterip aradaki farkı kendinize mi alıyorsunuz falan diye yardırın bu memur tayfası korkaktır.


  • haskoylu deli hasan  (14.06.23 18:37:06) 
komple kökünden mi kesmişler? eğer kökler duruyorsa mahkeme aracılığıyla delil tespiti yaptırın. sonra dava açın ve şikayetçi olun


  • paintov  (15.06.23 12:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.