[]

Müdüre mail atmak

Selamlar,

Bulunduğum şehirdeki en büyük firmada bana çok uygun bir pozisyon var.

Kariyer.net e başvurdum ancak ilan açılalı baya olmuş ve cv m görüntülenmedi bile.

İşe alım yapan müdürü ve mail adresini öğrendim. Şimdi ona bir mail atmam nasıl olur sizce? ters bir etki yaratır mı?

Kendimi tanıttığım ve pozisyon için değerlendirilmek istediğimi belirttiğim kibar bir mail sadece.

Ancak müdürü hiç tanımıyorum ve bir ilişkim yok.

Nasıl olur sizce?

Tikler hemen gelecek,

Sevgilerle.

 
mail at. kaybedecek bir seyin yok, sen diyorsun zaten "açılalı baya olmuş ve cv'm görüntülenmedi bile" diye.


  • hot potato  (13.06.23 23:18:26) 
aglamayana meme yok dostum. vur kir parcala savasa devam


  • nibba  (14.06.23 00:14:07) 
at, hatta linkedin'den de ekle.


  • hrskrs  (14.06.23 11:15:10) 
Ters etki yaratmaz. İstek önemli her zaman. Denemekten zarar çıkmaz. Bir şekilde LinkedIn, zamanında bizle çalışan kişi şu bu üzerinden bilgilerime ulaşıp bizim açtığımız pozisyonlara ya da pozisyon olmasa da şansını denemek için iş başvurusu yapanlar oldu. CV'leri incelemeye değer olduğu sürece havuza yönlendirdim maillerini, değilse de ters bakmadım. Müdür diye triplere giren itici beyaz yaka tiplerden olsa bile ters tepmez en fazla yoksayılır.

Aranan kriterlere uymuyorsanız bakmamışlardır çünkü Kariyer.net işveren ara yüzünde de bütün başvuranlar bir havuz halinde duruyor ama iş aradığında yaptığın gibi filtre yazıp CV eliyorsun. Kalanlara bakıyorsun.
  • nawar  (14.06.23 12:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.