[]

Pamukkale, Efe Tur, Kamil Koç

Hangisini tercih edersiniz, neden?




 
Pamukkale'ye marka sadakatim çok yüksek. Çoculuklan beri imkan varsa hep Pamukkale'yi kullanıyorum. Diğer firmalara güvenemiyorum pek.

Pamukkale mümkün değilse Kamil Koç tercih ederim. Efe Tur'u çoook uzun yıllar önce bi kere kullanıp pek memnun kalmamıştım ama değişmiştir tabii.
  • nundu  (13.06.23 14:22:14) 
içlerinden en çok pamukkaleyi kullandım. kötü bir deneyimim de hiç olmadı. öğrenciyken kamil koç da kullanıyordum, sonra sahibinin değiştiği dönem dinlenme tesislerindeki yemeklerinden sinek çıkmıştı, şikayet edince de sinek ilacını yemekhaneye soktular :D sonra tercih etmedim hiç. efe tur da tanıdık geliyor, kesin onu da tercih etmişimdir. ama pamukkale daha kurumsal geliyor.


  • pide  (13.06.23 14:27:22) 
Kamil Koç

Son on yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Diğerlerini bilmiyorum. Maceraya gerek yok.
  • Mirket  (13.06.23 14:27:28) 
tabi ki pamukkale. kamil koç köy otobüsü oldu. efe tur nereye gidiyor alakasız bir kıyas.


  • mikahakkinen  (13.06.23 14:32:25) 
Çok teşekkürler herkese. Pamukkale’den devam o zaman.


  • allahkitapwesli  (13.06.23 14:35:01) 
kamil koç'tan uzak dur yeter.


  • koela  (13.06.23 15:39:36) 
Kaza yapma oranı Pamukkale de yüksek ama onun dışında mukayese kabul etmeyecek kadar hepsine fark atar. Koltuk aralığı, ikram, konfor, temizlik, personel.


  • deer hunter  (13.06.23 18:25:16) 
Son 4-5 yıldır otobüs kullanmadım hiç ama ondan önceki kullanımlarımdan %90'ı Kamil Koç'tu. Aile üyelerim de onu kullanıyor hep. Hiçbir şikayetim(iz) de yok. O yüzden güvenle kullanıyoruz. Metro Turizm olmasın da gerisi belirli bir firma büyüklüğünden sonra kayda değer fark yaratmıyor sanırım.


  • nawar  (13.06.23 18:49:50) 
artık Pamukkale/Anadolu (aynı firmaymış veya bağlıymış bunlar)

2009-15 arası sürekli Kamil Koç kullandım ama Flixbus olduktan sonra çok şikayet duydum. Herhalde bir şeylerde ucuza kaçmaya başladılar (rötar vs. de duydum)
  • nhk ni youkosu  (13.06.23 19:41:11) 
öğrencilik zamanımda pamukkale den çok hoşnuttum. 5 sene öncesinden bahsediyorum.


  • benibulmanlazim  (13.06.23 20:13:17) 
Pamukkale sürücüleri çok güvensiz geliyor bana da.

Kamil Koç'u tercih ediyorum genellikle.

Efe tur??
  • baldan kaymak  (13.06.23 20:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.