[]

ani kredi karti limiti artisi

selam krediseverler

50Bin TL olan limitim biranda 300Bin oldu. Bankamiza gore geliriniz 100Bin yeni limitiminizi onayliyor musunuz dedi, bende tamam dedim.

Boyle bir gelirim yok.

Onayladim ama simdi de icimi bi pismanlik sardi. hem yalan beyan gibi oldu, hemde durduk yere basimiza bi is acilmasin :(

bir kac ay once boyle bir sey olsa, araba almaya calisirdim aslinda

 
Hiç bir şey olmaz, çok eskiden beri kart kullanan çoğumuzun kartları bu civarlarda artık.

Şöyle düşün; eskiden 50 bin tl olan limit ile neler alabiliyordun? Şimdi 300 bin olan limitle neler alabiliyorsun?

Eminim şimdiki 300 bin limit, 2 sene önceki 50 bin limitten daha az meta alıyordur.
  • Soichiro Honda  (13.06.23 13:57:51) 
Allah aşkına, gelirini bankaya kim doğru beyan ediyor ki? Zaten onlar da doğru beyan etmenizi istemiyorlardır eminim.Vergi dairesi mi bu? Hiç pişman olmayın, iyi yapmışsınız.


  • PhoenixRising  (13.06.23 14:18:32) 
iciniz rahat olsun ve kart limiti de sorun olmaz dursun lazim oluyor, su an en kotu 4-5 gunluk yaz tatili 50-60 bin zaten, kartta limit iyidir eger alisveris cilginligi yoksa


  • sweetoffice  (13.06.23 15:37:22) 
geçen gün Garanti'den aynı şekilde mesaj geldi. Maaşımı gerçekte olduğunun 3 katı tahmin ediyorlarmış :D ses çıkarmazsam yükseltecekler.

Bu arada maaş hesabımın olduğu banka limit açarken maaşımı çok daha yüksek göstermişti (halbuki maaşım her ay oraya yatıyor kaç olduğunu biliyorlar)

Seçim sonrası vanalar açıldı gibi anlıyorum bunu ben. (çünkü 14 mayıs sonrası avans hesabım düşmüştü mesela)
  • nhk ni youkosu  (13.06.23 17:09:18) 
maasla bir ilgisi yok bence. ben yillardir yurtdisindayim, tr'de hicbir gelirim yok. ama kart harcamasi az da olsa yapiyorum. 15 yildir 1750 lira olan limitimi kosulsuz, maas beyan etmeden, tek tikla, telefona gelen cagriya 1'e basarak 37500 yaptilar.

ps: yurtdisinda aldigim maas da bundan dusuk bu arada
  • supergirl  (13.06.23 20:13:14 ~ 20:14:00) 
Garanti bankasi sanirim. 20 senedir gelir kismini sallamasyon giriyorum. Kim ne diyebilir?. Sistem otomatik yukseltiyor zaten limiti kendi kendine.

Bu arada araba isini sormustum, tek cekim yapiyorlar genelde.
  • brkylmz  (13.06.23 21:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.