[]

Elimizde adı soyadı ibanı olan dolandırıcı ve dava açmak

Nasıl yapacağız?

300 TL para yollamıştım. Kat kat üstünü tazmin ile dava açabilir miyim? Çünkü eğer astarı yüzünden pahalıya gelecekse uğraşmayacağım.


 
kat kat üstünü tazmin mi? parayı komple unut, ceza almasını sağlarsın sadece.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (13.06.23 13:01:30) 
duyurudan biri 100 tl dolandırmıştı beni. polise şikayette bulundum. sanırım bir kişi daha şikayette bulunmuş. savcı kendisini çağırınca tutuşup 900 tele göndermişti


  • abuzer  (13.06.23 14:58:21) 
Dolandırıcı, süzme salak değilse, kendi iban'ını vermez. Muhtemelen kandırdıkları birinindir.
"300 TL'lik bir tecrübe" de, yoluna devam et.

Ama işin içinde farklı şeyler varsa, hem dolandırıp hem de hakaret etti vs. ise kafana çok takılıyorsa, şikayet et.


.
  • kartallar yuksek ucar  (13.06.23 15:42:34 ~ 15:42:53) 
Para zor da şikayetçi olun. En azından başkasına yaparken çekinsin.


  • drako  (13.06.23 16:26:43) 
benim arkadaşımın kimlik bilgileriyle banka hesabı açmışlar. Sahibinden üstünden kapora dolandırıcılığı yapıp onun adına açılan hesaba atıyorlarmış. Oradan da parayı çekiyorlar kartla. Çok uğraştı.

O yüzden elinizdeki hesap bilgileri habersiz birinin bile olabilir.
  • anten  (13.06.23 16:45:50) 
iban sahibi bankaya durumu bildirin. size hicbir sey veremezler hatta biz bi sey yapamyiz filan derler ama o esnada bakarlar ne olmus diye. yani kullanici hesabinda redflag olur bu olay. boyle sikayetler yigilinca o hesaplar kapaniyor.

ha baskasinin kandirip acmislardir hesabi, o sizi baglamaz.

en azindan avrupadaki bankalarda boyle yuruyor isler.
  • supergirl  (13.06.23 20:17:32) 
tazmin edebilmen icin once savciliga suc duyurusunda bulunup acilacak davayi kazanman gerekiyor. ve lutfen ugras zaten herhangi bir ucret odemiyorsun sikayet ederken, ayrica acilacak davaya avukat da gerekmiyor, en azindan insanlik gorevini yerine getirmis olursun.


  • nibba  (14.06.23 00:12:45) 
muhtemelen kılıfını hazırlamıştır. her dolandıdığı dava açsa napcak bu dolandırıcı.


  • hobarey  (14.06.23 11:13:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.