[]

grundig nasıl bir marka

çamaşır makinesi alınır mı?
tek yaşıyorum 2 haftada bir toplu çamaşır yıkıyorum. annem ısrarla bosch al diyor ama o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. sizce?

www.hepsiburada.com

 
Yani zamanında Alman markasıydı ama şu an Arçelik'e ait, Arçelik'le Beko'yla falan benzer bi performansı vardır diye tahmin ediyorum.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (13.06.23 12:16:10) 
çamaşır makinesi biraz riskli ama bir alternatif olarak ikinci el bosch veya siemens gibi bir marka alabilirsiniz.


  • elvan abeyiylegezse  (13.06.23 12:18:25) 
Arçelik üretiyor, uzun yıllardır marka olarak Arçeliğe ait. Ben beyaz eşyada yerli malı ürüne her zaman daha çok güvenirim.


  • Soichiro Honda  (13.06.23 12:19:33) 
Alman kalite kontrolü Türk üretimi ve arkasında servisi çok iyi olan Arçelik var, alınır.

Bosch ve Vestel kesinlikle alınmaz bence.
  • babafingo  (13.06.23 12:23:50) 
alanwake gibi biz de yıllarca Samsung marka çamaşır makinesi kullandik. Hiç bozulmadı çok şükür ama sonra beyaz eşyaya zam geliyor bir de makine deterjanlı birakiyor diye bizimkiler Bosch markaya geçti. O çok daha iyi. Grundig TV, düzleştirici ne varsa kullandık, çok memnun kaldik. Çamaşır makinesini bilemem ama her markanın iyi olduğu bir ürün var. Beko TV konusunda çok iyi değil ama buzdolabı çok iyi misal.


  • stejerners  (13.06.23 14:08:37 ~ 14:14:35) 
beyaz eşyada yerlilerden arçelik beko grubu iyidir, hem kalite hem servis açısından. vestel ve alt markalarından uzak durmanı öneririm.

bosch ise arızası çıkana kadar çok iyidir, arızalandığında çok pişman olursun.

altus marka bak, arçeliğin alt markası ve ürünleri bekar evi için ideal.
  • zikardo  (13.06.23 17:54:21) 
Kim Hangi Markayı Hangi İsimle Üretiyor:
www.youtube.com

13:18 Koç Holding
14:23 Zorlu Holding
15:57 BSH
  • late viper  (13.06.23 23:31:10) 
2021 Kasım’dan beri aynı makineyi kullanıyoruz, aşırı memnunuz. 2 bin küsüre almıştm Hb’den. Göüzün kapalı alın


  • zeleno  (14.06.23 01:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.