[]

Çok seyahat eden kahvesever erkek bireye hediye

Böyle taşınabilir, pratik, bir kahvesever için hayat kurtaran türden gibi bir hediye öneriniz var mıdır?




 
Hayat kurtardığı söylenemez ama eğer doğada çok vakit geçiriyor ya da gittiği yerlerde güzel kahve bulamamaktan şikayet ediyorsa şöyle espresso makineleri var: www.amazon.com


  • kobuzchu kiz  (12.06.23 14:18:34) 
@kobuzchu kiz bu çok güzel ama bunu birinde görüp beğenmişti, çok kopya olur diye istemedim ama en nokta atışı da bu galiba ya. teşekkürler.


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (12.06.23 15:04:23) 
Kobuchu'nun önerisi çok iyi.
Daha kötü bir öneri isterseniz "aeropress" demleme aletine de bakabilirsiniz diyecektim. Diyecektim ama bir baktım ki fiyatı 1000 TL civarına yükselmiş. Lezzetine kefil olabilirim ama fiyatı bana fazla göründü. İyi ki zamanında almışım.

  • michael_knight  (12.06.23 15:08:05) 
bence seyahatten seyahate fark var. çok seyahat eden kahvesever bir erkek olarak söylüyorum benim seyahat tipimde bu cihaz boşa yük ve uğraşmaya değmez.
güzel bir termos mug daha çok işimi görüyor. çünkü arabayla oradan oraya gezerken illaki güzel kahveciler vs. bulabiliyorum. en kötü oto yollar starbuckslarla dolu zaten. ordan alıp devam edebiliyorum. bu ürün daha çok böyle kamp yapan, kendi halinde gezen keyfi dolaşanlar için keyif ürünü gibi geliyor bana. ben yollarda bununla uğraşmam, uğraşamam zaten. kişiden kişiye değişir ama seyahatten seyahate de değişir onu belirtmek istedim. bence en iyi hediye güzel bir mug ya da tek kişilik termos olabilir.

  • erty_ksk  (12.06.23 16:21:55) 
sağda solda yapar mı bilmiyorum ama eşim bana Aeropress Go almıştı hala tek kişilik kahve yapacağım zaman onda yaparım.

edit: kobuzchu kiz'ın gönderdiği güzelmiş ama $54.90 + $42.06 Shipping & Import Fees, yani aeropress go'nun iki katı fiyatı. Siz karar verin.
  • nhk ni youkosu  (12.06.23 18:02:06 ~ 18:04:43) 
@erty_ksk peki güzel bi mug ya da tek kişilik termos önerisi alabilir miyim¿


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (12.06.23 20:07:39) 
Stanley bir numara elbette ama amazonda çok değişik marka modeller de mevcut. Uygun fiyatlı güzeller de var, biraz daha pahalı modeller de
Bütçeye göre kullanıcı yorumuna göre bakabilirsiniz.

  • erty_ksk  (12.06.23 23:21:09) 
bu espresso makinesini ilk defa gordum simdi, aa ne guzelmis dedim ama dusununce cok mantikli gelmedi. evde espresso makinem var ama dagda bayirdi onu icmesem de olur yani. bir de gereksiz pahali bir urun. ayrica cok kahve severler nespresso sevmiyor. herkes espresso tercih etmiyor. benim olmazsa olmazim filtre kahve mesela. termos bence de daha iyi bir secim.

termos Stanley'den asagi kurtarmiyor sanirim bu ara. pahali ama sanirim su aletten daha pahli degil.
  • supergirl  (12.06.23 23:54:21) 
Bende bu var www.hepsiburada.com çekirdek kahveyi öğütüp hemen içmeyi sevdiğim ve öğütücü ekstra alıp taşımamak için bunu almıştım. İşe, tatile, sahile götürüyorum. Fiyatı artmış tabii baya ama çok pratik.


  • jazzabel  (13.06.23 01:00:36) 
kahve adına ilgimi çeken ne varsa almaya çalışan biri olarak birkaç önerim olabilir:

1. 230 ml kapasiteli ve sıcaklığı 2-3 saat tutabiliyor. ön önemli özelliği kapağını sıkıca kapatınca ters çevrilse bile damlama yok. çantada rahatlıkla taşınır. araçların bardaklığına da sığıyor.

www.trendyol.com

2) ikinci ürün yine termos bardak ama benim çok sevdiğim bir ürün. 1,5 saat kadar sıcak tutuyor. bilgisayar başında işe dalıp içeceğini içmeyi unutanlar için birebir.

www.trendyol.com

3) son olarak başkalarının da önerdiğine benzer bir manuel kahve makinem var. bunun diğerlerinden farkı nespresso, dolce gusto ve normal çekilmiş kahveyi desteklemesi.

www.hepsiburada.com
  • jepa  (13.06.23 02:06:01) 
Herkese dev teşekkürler, stanley üzerinden gitmek en mantıklısı gibi.


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (13.06.23 16:52:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.