[]

airbnb

airbnb hostu olmak cv'ye yazilabilir mi? mantikli mi, yoksa gereksiz ve sacma mi? sektore gore hazirlanan cv'lerde mi is yapar? konaklama, turizm vs tarzi sektorlerde is bakiliyorsa mesela?




 
aynen öyle.
fabrikaya üretim mühendisi olmak için başvuruyorsan anlamsız ve gereksiz dikkat çekici.
bizim millet çekemez biliyorsun, ooo para kazanıyor bu der en düşükten almaya çalışır üstüne. ben hiç yazmazdım. gerek yok bilmelerine.
  • erty_ksk  (12.06.23 08:31:35) 
turizmci degilsen bence gereksiz,
evin bir odasini kiralamak gibi degilde sanki bir kac odani kiraliyor, iste düzeni falan ayarliyorsun, onlara gezi plani yapiyorsun, havaalanindan aliyorsun, brosürler hazirlamissin, rehberlik yapiyormussun vs gibi hikayelestirirsen olur.

  • durgunfoton  (12.06.23 09:53:40) 
Turizm, yeme-içme gibi sektörlerde avantaj sağlayabilir.

Sosyal becerilerin önemli olduğu işler için de önemli olabilir.

Ama diğer sektörlerde tam tersi etki uyandırır. Hatta iş yerinde "o zaten airbnb'den çok kazanıyor" dedikodusu duyuldu mu en düşük zam oranları, işten çıkarılmada ilk tercih vb konularda canınızı sıkarlar.
  • anten  (12.06.23 10:43:37 ~ 10:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.