[]

2 farklı işyeriyle görüşmeyi nasıl idare edicem ?

geçen hafta 1.işyeri ile görüştüm. cuma günü arayıp yarın için 2.gorusme ayarladılar. yarın 2.gorusmeden birkaç saat sonra 2.işyeri ile ilk görüşmem var. onların şartlarını bilmiyorum.

muhtemelen yarın 1.işyeri ile şartları konuşuruz evrak listesi falan verirler. ne yapmak lazım bunlara başka bir yerle görüşmem var desem olmaz sonucunda 2 işyeri de olmayabilir.

böyle bir durumda ne yapılır?

 
bişey söylemeden ikisiyle de görüşmeye devam. sorarlarsa başka yer var mı görüştüğünüz diye o zaman istersen söyleyebilirsin, ben söylerdim.
yarın sana şartları söyleceklerse bana yarına kadar müsade ederseniz teklifinizi düşünüp yarın dönüş yapmak isterim dersin. diğer yerle görüşmede yaklaşım ve tarzlarına göre buradan iyi mi kötü mü olduğunu sezersin, baktın anlamadın, 2. görüşmende açıkça sorarsın bugün farklı bir yerden teklif aldım ancak sizin şirketinizle de çok ilgilendiğim için onlara olumlu olumsuz bir cevap vermedim. ancak çok bekletmek de istemiyorum dersin onlar anlar.
zor değil. panik yapma bence. ilk teklif de beklediğinin üstünde ve iş içine siniyorsa ikinci görüşmeye gidip bunlar kimmiş neymiş diye bakar sonra ilkine cevap verirdim ben olsam.
  • erty_ksk  (11.06.23 20:15:13) 
Kimse herhangi bir hesap vermek zorunda değilsiniz tam tabiriyle.

İlkiyle gidin görüşün, kafanıza yatarsa anlaşın da. Sonra diğerine gidin görüşün daha iyiyse onunla da anlaşın. Sonra öncekileri arayıp vazgeçtiğinizi söyleyin. Bu kadar basit. Daha iyi değilse önceki anlaştığınızla devam edin. Kimse size vay bizle anlaştın da sonra niye vazgeçtin diyemez. Ahbaplık ilişkisi değil bu neticede, iş. Al gülüm ve gülüm.

O yüzden kafanız gayet rahat olsun.
  • vaveylababa  (13.06.23 08:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.