[]

Beyaz eşyada marka tavsiyesi?

buzdolabı, çamaşır mak., bulaşık mak. ve kurutma mak. alacağım, 2-3 aydır araştırıyorum ama hangi markaya baksam hepsinden şikayet ediliyor, kafayı yiyeceğim. ya kalitesiz ya servisi kötü ya kısa ömürlü. yok lg almayın servisi kötü samsung almayın gürültülü çalışıyor bosch-siemens sanıldığı kadar kaliteli değil beko-arçelik alınmaz. miele benzeri üst düzey bir markaya paramız yetmiyorsa her türlü kumar mı oynamış olacağız? fikirlerinize açığım.




 
yillar boyu bastan asagi arcelik ev, bir kere sorun oldu buzdolabinda onu da ust modelle degistirdiler.


  • gule gule  (09.06.23 23:20:46) 
Arçelik


  • kisa  (09.06.23 23:26:48) 
bosch


  • kafasizbiri  (09.06.23 23:44:29) 
tek markaya takilma. beyaz esya dedigin cesit cesit urun ve teknoloji. her markanin iyi oldugu urun gami var.

buzdolabi-samsung
cam. mak-lg
tv-lg
bul. mak - arcelik
  • buenosdias  (09.06.23 23:52:39) 
Yetkili servisi sana en yakın hangisi ise onu seç.


  • etna  (09.06.23 23:58:14) 
bosch kullanıyoruz şuan evde kalitelidir
Öğrencilikte Siemens kullanmıştım o da iyi kaliteli marka

  • yazdonumu  (10.06.23 00:42:41) 
Beko neden kullanılmazmis ki? 8 yıl boyunca çamaşır makinesi, buzdolabı, kurutma makinesi, fırın, ocak ve bulaşık makinesini kullandım. Hepsinin iyi modellerini aldik; performanslarından oldukca memnundum. Sadece bir kere servis ihtiyacım oldu, onda da akşam aradık; sabah geldiler. Gayet kibar ve ilgililerdi. Hemen sorunu çözdüler. Yurt dışına tasinmasam hepsini hala da kullanırdım. Asıl ülkemizde miele gibi servis sorunu olan bir marka almak kumar oynamak gibi.

Annemin evindeki tüm beyaz eşyalar Siemens ve onunkiler de iyi modeller ama iddia ediyorum ki benim bulaşık makinem onunkinden iyi temizliyordu mesela.
  • fraise  (10.06.23 02:28:37) 
Beyaz eşyanın kalitelisi sadece internetteki yorumlara, yetkili satıcıya sorarak anlaşılmaz, beyaz eşya tamircisine de sorulur.
Tamirciler bilirkişidir bu bakımdan.

  • diyecevaplandı  (10.06.23 05:34:31) 
Bosch'dan yıllardır memnunum, bir sorun yaşamadım.


  • fotrsapka  (10.06.23 06:49:18) 
servisi evine en yakın olanı seç.


  • alperz  (10.06.23 08:47:53) 
Vestel kullanıyoruz, memnunuz.


  • giovanne  (10.06.23 13:54:52) 
Açıkçası bu şekilde önyargılı olduğun sürece yukarıdaki cevapların hiçbiri seni tahmin etmeyecektir.

Vestel'e karşı bende bir güvensizlik var. Lakin ailemin evinde bulunan Vestel marka bir derin dondurucu 10 yıldan fazladır sorunsuz çalışmakta. Fakat yinede Vestel almak konusunda cekimserim.

Arçelik Beko grubu yerli marka olup Beko Avrupa pazarında yer almakta. Ürünleri kalitesiz olsa Avrupa pazarında yer almasının mümkün olmadığını düşünerek bana güven vermekte.

Bosch Siemens Profilo grubu (BSH) hepsi aynı Tekirdağ Çerkezköy de bulunan fabrikalarında üretilmekte.

Yine ailemin 20 yıldan fazla kullandığı Bosch çamaşır makinesi Almanya üretimi olması sebeiyle deyim yerindeyse taş gibi bir makineydi. Ülkemizdeki satılan modellerin Almanya'dan geldiğini düşünmüyorum.

Bu konudaki kararını öncelikle bütçe belirleyerek vermen sonrasın marka seçimi yapabilirsin.
  • kaiserr76  (11.06.23 12:03:35) 
Yerli al da ne alırsan al. Beyaz eşya konusunda cidden iyiyiz.

"Beko bir dünya markası :)"
  • halitkin  (11.06.23 14:48:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.