[]

İş değişikliği- ihbar süresi maaş sorusu

selamlar 8-9 ay önce bi işe girdim de yazılımcı olarak ilk işimdi. Linkedin den bi mesaj geldi ilgilenirmisiniz dediler olabilir dedim. İhbar süresi falan sordular? ne kadar süre hiç bi fikrim yok. İş yerinden birine de sorulmaz :)
nedir bu :)

diğer bir soru da para konusu şu anda 15k alıyorum ama hiçbir yan hak yok. bu ay bi zam gelicek ama ne kadar olur ben de merak ediyorum. Ne kadar söylemek mantıklı size 25-30 demeyi düşünüyorum. mantıklı mıdır?

 
www.verginet.net

sizin için 2 hafta
iş arama iznini de düşerseniz totalde 1,5 hafta.

yani yarın istifa etseniz 1,5 hafta sonra başka bir işe başlayabilirsiniz.
  • nuisance  (09.06.23 16:57:08) 
googlea yazsan kolayca çıkar ihbar süresi

25-30 demen mantıklıdır.
  • jelly bear  (09.06.23 17:11:32) 
6 ayla 1,5 yıl arası ihbar süresi 4 haftadır. haftada 40 saat çalışıyorsanız bundan günde 2 saatten toplamda 40 saati ihbar süresinden düşülebilir. yani 3 hafta kalır. iş arama izni kullanarak ayrılmak istiyorum diye yazın istifa dilekçenizde belirtin bu iş arama iznini mutlaka. ek olarak şirketteki genel uygulama nedir buna da bakın. yani insanlar ayrılıyorum dedikten sonra ihbar süreleri boyunca hep tuttular mı mevcut şirketinizde yoksa yöneticileriyle görüşüp sürede anlaşıp mı belirlediler süreci. biraz gözlem.
görüştüğünüz şirket de bunu soruyor aslına bakarsanız. yani işe giriş tarihim bu dedikten sonra karşı tarafın İK sı zaten bilir ihbar süreniz ne kadar. ama bu arada tatil yapacak mısınız 1 hafta veya şirketin genel uygulaması ne olacaktır vs bunları soruyorlar aslında ihbar süreniz ne kdr diyerek.

  • sirkelimon  (12.06.23 14:54:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.