[]

Küçük çocuğa aşçılık seti

5-6 yaşında yeğenime doğıumgünü hediyesi aşçılıkla ilgili bişeyler almak istiyorum. ama oyuncak değil, gerçek. çünkü yemek yapmayı seviyor, evcilik oyunlarındaki oyuncaklara gerek yok.

ama neler alabilrim sizce?

aklıma gelenler; şu kurabiye, ravioli vs. yapmak için stampler var onlardan alabilirim. bir örnek ve şapka bastırabilirim kendi adı olan. bıçaklı şeyler olmaz tabi, bunun dışında neler alabilirim sizce?

 
Şeker hamuru seti (stamp, minik merdane, oyma şekillendirme kalemleri vs) ve 2-3 renk şeker hamuru alabilirsiniz, hem oyun hamuru gibi hem de kendi pastalarını/keklerini/cupcakelerini süslemek hoşuna gidebilir.

Önlük ve aşçı şapkası baskısı yapan yerler var, çocuk boyu yapıyorlar mı bilmiyorum.

Büyük şehirlerden birindeyseniz çocuklara yönelik tek günlük kurslar var, çikolata, kurabiye, pizza ve. Beraber öyle bir yere gidebilirsiniz (ya da anne veya babasıyla gider, siz hediye etmiş olursunuz).
  • kobuzchu kiz  (09.06.23 12:04:36) 
ben 10 yaşındaki yegenime bundan aldım, bayıldı:))
ama sizinkine büyük mü gelir bilemedim..
www.ciceksepeti.com

isme özel yapılıyor.
  • honfleur  (09.06.23 12:04:39) 
hocam milyoncu/japon pazarı denen yerlere git

tencere yerine küçük bir sosluk
tahta kaşıklar, spatula
çırpma teli
hamur kurabiye kalıpları plastikten
muffin kalıbı
kesme tahtası (bunu bıçakla bişey kesmek için değil de çalışma alanı gibi kullanır)

gördükçe aklına gelir zaten
  • freebird5406_2  (09.06.23 12:48:07 ~ 12:50:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.