[]

Galatasaray'ı futbolcular neden seviyor?

Yabancı futbolcular yıllar sonra ayrılsa bile Galatasaray'ı paylaşıyorlar. ( etkileşim almak isteyenlerden bahsetmiyorum. ) oynayan futbolcular kulüpte görev almak istiyor, başka futbolcuların gelmesine ön ayak oluyorlar.

en önemlisi de sahada deli gibi mücadele ediyorlar. torreira mesela birkaç hafta önce tekmeye kafasını uzatmıştı yerdeyken. Nelson mesela kafası dikişli oynadı.

FB maçında zaniolo'nun ilk golünde özeti izleyince farkettim icardi deli gibi seviniyor. yine aynı maçta skor 3-0 Abdülkerim ile kazimcan top çevirirken torreira bunlara kızıyor atağa cikmiyonuz diye.

yani oyuncularda inanilmaz bir aidiyet hırs mücadele var bunun sebebi nedir ?

 
kulüp kültürü denilebilir. Sergen Yalçın'ın açıklaması vardı "en rahat ettiğim takım Galatasaray'dı, saha dışında ne yaptığınıza karışmıyorlar, saha içine bakıyorlar" şeklinde.


  • g7mor  (09.06.23 01:43:22) 
Bir şekilde aile ortamının sağlanması var taraftar olsun kulüp olsun, aidiyeti yerleştiriyor. Bir de topçuyla da ilgili bu yani olanı görüyoruz olmayanı değil, pva ne kadar sallıyordu yada romenler ne kadar galatasaray lı vs. Büyük karakter oyuncu almak bu yüzden mühim, sportif başarının yanında kahraman oluyorlar. Bu o aidiyeti getiriyor. Kimse valencia nın 36 golü için delirmiyor ama aboubakar, cenk, icardi, gomis bunlara bir ilgi ve karşılık var vs. Bu biraz da valencia ile ilgili.


  • wallcan  (09.06.23 09:53:08) 
florya'nın suyundan.


  • makarnavodka  (09.06.23 10:11:42) 
Galatasaray ın şu an aktif olarak yönetiminde olan çok fazla Galatasaray liseli var. Türkiye’nin en iyi liselerinden birisi bu okul. Kültürü var kısacası.


  • andy kaufman  (09.06.23 12:00:33) 
Son 30 senede 15 sampiyonluk falan var GS'nin. Bu eski oyuncularin cogu sampiyonluk yasamis, guzel gunler gecirmis. Iyi gunde dost coktur


  • speedy  (09.06.23 12:10:36) 
Florya'nın suyundan.

Winner'lıktan.

Camianın genlerinden.

Galatasaray'lılıktan.

Metin Oktay ruhundan.

Vişneye çalan koyuca tatlı bir Kırmızıdan, Turuncudan iz taşıyan tok bir Sarıdan.
  • baldan kaymak  (09.06.23 14:23:04) 
fikir yurutuyorum.

yonetimin vefa stratejisi yuzunden.

sosyal medya kanallarindan surekli eski futbolcularin dogum gunleri kutlaniyor, kutlamalara eski futbolcular cagiriliyor, eski yildizlarin ismi, fotosu vs..stadda surda burda kullaniliyor.
  • buenosdias  (09.06.23 16:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.