[]

amerikada sosyallesmek

selamlar, bir suredir amerikada yasiyorum, cogu zaman calisiyorum fakat bos zamanlarim da oluyor. sosyallesmek adina ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi ? sosyallesmek derken yeni insanlarla tanismak.

dating uygulamalarini kullaniyorum ama pek verim alamiyorum su ana kadar


 
NGO'lara katılmak olabilir.


  • Amaranta ursula  (08.06.23 19:25:41) 
Turist vizesiyle gidip kaçak takılıyorsan belli bir yaştan sonra düzgün çevre bulman zor. Amerikalılar bu konuda baya uyanık. Örneğin karşı cins falan pek görüşmek istemez eğer ekstrem bir tipin yoksa.


  • socially awkward  (08.06.23 19:31:22 ~ 19:32:02) 
çalıştığınız yerde çıkmıyor musunuz? Happy hourlarda bayağı sosyalleşiliyor. Ayrıca bisiklet severseniz bisiklet gruplarında inanılmaz bir kaynaşma var. Onun dışında ben seramik, dans gibi kurslarda bir sürü insanla tanıştım. En kolayı ise akademide bir arkadaşınız varsa onun gruplarıyla takılmak. çok hızlı bir şekilde arkadaşının arkadaşının arkadaşıyla tanışılıyor.


  • eileengray  (08.06.23 21:10:17) 
gittiginiz kafe, restoran ve barlarda small talk yapin. bir sure sonra oranin mudavimleriyle ister istemez tanis oluyorsunuz. devamini getirmek size kalmis.


  • banach  (08.06.23 23:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.