[]

youtube algoritması

aradığınız şeyi rahatça bulabiliyor musunuz? bundan çok şikayetçiyim yav. içine ettiler sitenin. 10 sene önce bir şey aradığım zaman tam yerinde öneriler çıkaran, fazla abonesi olmayan küçük kanalları keşfetme imkanı verirdi bu site. şimdi ise saçma sapan shortslar onun altında daha önce izlediğim videoların yeniden önerisi, onların altında beş para etmez tık avcılığı yapan kanallar. sizde durumlar nasıl? gelin birbirimize sarılıp ağlayalım.




 
ben ana sayfamdan çok şikayetçiyim. bir videoyu izlemişim mesela, hemen ardından bana ana sayfada o videoyu yeniden öneriyor. sürekli aynı videolar, aynı kanallar ana sayfada dönüyor.

geçen ilk defa phoebe bridgers dinledim mesela (tek bir şarkısının klibini izledim sadece), şu anda tüm ana sayfam phoebe bridgers klipleri, röportajları vs. ile dolu. algoritma bir şeyler yapmaya çalışıyor ama beceremiyor ne yazık ki.
  • knight of cydonia  (08.06.23 16:53:03) 
bende on numara çalışıyor, bazen arayacağım şeyi unutuyorum başka bir aramamda unuttuğum aramada olacak kilit videolardan birini araya sıkıştırdığı bile oluyor.


  • gule gule  (08.06.23 16:55:08) 
katiliyorum. arama yapinca cikan sonuclar sacma sapan. direkt aradigim kelimeyle ilgili seyler yerine ilgimi cekebilecegini dusundugu (!) alakasiz seyler gosteriyor cogunlukla.


  • hot potato  (08.06.23 16:55:53) 
bu dediğinizi tv uygulamasında yaşıyorum ben.
telefon ve bilgisayarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.

  • teritori  (08.06.23 16:58:43) 
filtreler kısmını kullanınca küçük kanallar keşfediliyor


  • bahçedekisandal  (08.06.23 16:58:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.