[]

Spotify editör listelerine girmek için?

Selamlar, bir hafta önce kadar lo fi tarzında yaptığım altı şarkımı distrokide yükledim. iki gün içinde tüm platformlara şarkılar yüklendi. distrokid üyeliğim en düşük pakette yani musician seçeneiğnde.

spotify artist sayfama link sağladım distrokid üzerinden. youtube tutoriallarında spotfiy editör listelerine girebilmek için distrokidden şarkıları release etmeden önce, artist sayfasında submit yapmak gerekiyor gibi şeyler söylüyorlar. şarkılar spotify a yüklendikten sonra submit yapamyor muyuz?

yüklediğim şarkıları distrokidden kaldırıp, yeni bir yayın tarihi belirleyip, henüz yayınlanmamış şarkıları mı spotify artist sayfsanıdan submit etmem gerekiyor?

süreci de tam anlayamadığım için, soruyu doğru soramamış olabilirim. tüm akışı en başından bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, teşekürler.

 
3-4 hafta sonraki cumayı hedefleyerek tarih belirle, şarkı artist.spotify'a düştüğünde submit edebiliyorsun evet.(yayınlandığında olmuyor, 3-4 hafta önce denmesinin sebebi de editöre süre tanımak) Fakat yine hiçbir yere çıkmayabilir.

Bizim parçalarımız New Music Friday Türkiye vb. birkaç yere seçilmişti ama çok rekabet var ve seçen tek kişi vardı onun keyfine göreydi o iş. Mesela iletişim halinde bir menajerin varsa işler çok kolaylaşıyor veya birkaç girip tanınınca daha kolay giriyorsun vs.
  • nhk ni youkosu  (07.06.23 13:05:20 ~ 13:06:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.