[]

apple watch mu garmin mi?

Arkadaslar,
akilli saat almaya karar verdim,
apple olursa en ucuzunu alacagim.
büyük beklentim yok.

ama karar veremiyorum;
garmin'in sarji 10 gün, apple 1 gün anladigim kadariyla.
apple'in bir sürü kordon alternatifi var, garmin'in yok.
Garmin'in istedigim modeli 50% indirimde.

daha önce hicbirini kullanmadim, bir öneriniz var mi?
tesekkürler.

 
Garmin ve Apple aynı janrın saatleri değil. Apple ya da Huawei ya da Garmin ya da Suunto dersen bunların karşılaştırması daha kolay olur ama Apple mı Garmin mi diye sorduğunda senin amacın hakkında fikir vermiyor. Ha ama bro ben yeri geliyor 1 hafta dağ bayır kampa gidiyorum diyorsan estetik benim için önemli değil donanımı iyi olsun şarjı uzun gitsin haritamı rotamı eksik etmesin dersen Garmin al ama evden işe işten salona gidiyorum 40 dakika fitness çalışmam var oradan da eve giderim hafif olsun güzel olsun kordonu da değişiyor falan dersen Apple al tabii ki.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (07.06.23 01:01:06) 
Kaleci +1

Profesyonel olarak bir hatta birkaç doğa sporuyla ilgileniyorsan garmin tabii ki ve güzel modelleri de var ancak normal rutinde arada koşuya gidiyorsun, salonda çalılıyorsun ve kullanım amacın daha çok gündelikse kesinlikle apple watch.
  • not sure if serious  (07.06.23 02:55:36) 
Apple watch dahili gps olan, sensörleri ve doğruluğu oldukça iyi bir ürün. Bu anlamda Garmin’den fazlası vardır eksiği yoktur.

Haa batarya, ekran özelleri (güneşte görünme cart curt) açısından Garmin daha iyi.
  • giovanne  (07.06.23 08:17:10) 
eğer şarjı da iyi gitsin, saat de şık ve işlevsel olsun dersen huawei gt3 öneririm. ben gt2 alalı 3 sene oldu, hala 10 güne yakın gidiyor şarjı. bir de köşeli saat hoşuma gitmiyor, gt yuvarlak olduğu için daha şık geliyor bana. iphone kullanıyorum, gayet de uyumlu çalışıyor.


  • mustafakesekci  (07.06.23 08:46:58) 
Apple bataryası çok kötü sattık garmin aldık, ayrıca spor yapıyorsan takması bir garip geliyor bombeli. Ama özelliklerini ve os olmasını daha çok beğeniyorum. Uzun sarj ve fenix serisi bir görünümle çıkarsa kesinlikle apple, şu an için garmine mecbur devam.


  • abi bi dizi buldum on numara  (07.06.23 09:49:35) 
ayni celiskiye dusmus ve sonunda garmin almis biri olarak yaziyorum.

oyle cok aman kosayim, yuzeyim, bisiklete bineyim insani degilim (himbilim yani) dolayisiyla benim icin spor amacli kullanim onemli degildi.

ama nabzimi olcsun, uykumu olcsun, adim saysin, ufak yuruyuslere ciktigimda gps ile takip etsin falan filan istemistim.

apple almadim cunku 3 sene sonra eskiyecekti. ayrica sarji garmine gore cok cok daha dayaniyordu ve benim icin en onemlisi, telefona o derece maruz kalmak istemedim (saatten de konusmak istemedim) cunku biliyorum ki calarsa acarim :D

3 yildir garmin kullaniyorum, cok memnunum.
  • 65 derece  (07.06.23 13:07:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.