[]

galaxy buds 2 vs buds 2 pro

galaxy s22 telefonum var ve emektar kablolum bozuluyor gibi artık kablosuzlara geçeyim diyorum. öyle "abi baslar..." insanı falan değilim ses kalitesi kötü denecek seviyede olmadığı sürece sorun yok. yalnız iş yerinden dandik bi kulaklık verdiler kulağımdan düşüyor sürekli ergonomi 0. kulağıma oturtayım tekrar derken elim dokunuyor bir yere çat toplantıyı kapatıyorum falan inanılmaz sinir ediyor o. yani böyle kulakta rahatsız etmesin, düzgün otursun, sinir bozmasın, dandik hissettirmesin kafi. böyle olunca pro olan gereksiz duruyor tabi ama derseniz ki proda şöyle bir özellik var onsuz yapamaz oldum veya şu açıdan kalitesini öyle hissetiriyor ki düz buds 2 yanında çöp kalıyor falan o zaman düşünebilirim gene de. sizce benim bahsettiğim açılardan düşününce hangisi bana daha uygun olur?

bir de air pods'un androidde bazı özellikleri kullanılamadığı için buds daha mantıklı diye düşündüm bu konuda da bilgisi olan varsa yazabilir.


 
www.rtings.com

Tek tek reviewleri de okuyabilirsiniz. Ben 2 pro diyorum ama cok aman aman bi ekstra ozellik yok yani.

Samsung telefonunuz varsa airpods bulasmayin. samsung tabii ki olur ekosistem, jabra sony vs. kaliteli markalar olur ama airpods israf olur
  • aguen  (06.06.23 22:08:20) 
Merhaba hocam. Ben de aynı ikilemde kalmıştım. Sizinle aynı düşüncede olduğum için buds 2 alıp geçtim. S23 ultra ile kullanıyorum. Ses kalitesi gayet güzel. Gürültü önleme çok iyi. Konuşmalarda falan sıkıntı yok. Sesim gayet net gidiyor ve sesler net geliyor. Bunların yanında basslar yetersiz kalıyor. Ses bir tık daha yüksek olabilirdi.

Kulaktan kesinlikle düşmüyor. Saatlerce kulağımda kaldı ergonomi konusunda iyi ancak kulakta bi tık büyük gibi duruyor. Kulakta duruşunu beğendiyseniz ve diğer eksiler sizin için sıkıntı değilse alın geçin. Ben de muadil başka marka baktım ama samsung alayım kafam rahat olsun dedim.
  • Başkalaşım  (06.06.23 22:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.