[]

DSG şanzıman arızası

Maalesef ki benim de başıma geldi ilk kez vag grubu aracım oldu ve ne yapacağımı bilemiyorum. Araba d- r- manuele geçiyor ama hiçbirinde zerre kıpırdamıyor. Yani bazı yazıları okudum manuelde gidiyormuş falan ben de o da yok evin önünde kaldı araba.

eksiup.com

Aynısı başına gelen var mıdır ? Sorun büyük mü :/

 
baskı balata bitmiş olabilir.
çekiciyle bir servise götürün.

  • jelly bear  (06.06.23 12:38:33) 
muhtemelen mekatronik ünite ile ilgili bir sorun. umarım kolay halledilir. geçmiş olsun


  • screamshot  (06.06.23 12:52:35) 
manuelde araba 2-3-4 hiçbirisine geçmiyor bu arada. baskı balata iyi senaryo mu?


  • garavel  (06.06.23 13:18:16) 
yaklaşık 1 ay önce aynışekilde dsg şanzıman arızasıyla aracımız yolda kaldı çekiciyle tanıdık ustaya götürdük ve bunun bize dönüşü 44 bin tl olarak oldu. hatta aracı almadan önce de burada duyuru açmıştım arabayı çok beğendik ama şanzımanı elimize veriri mi diye, verdi de nitekim.

bugün de volant dişlisiyle alakalı bir sorun için götürdü eşim, ön takımlardan çok ses geliyordu, o ve birkaç bazı ufak tefek arıza için 14 bin demiş usta, o da bugün yaptırırsak. dsg şanzıman hatası bugün olsaydı kaça patlardı diye sormuş, 55-60ı görürdün demiş. 1 aya kadar taşınıyoruz ve octavianın bagajı taşınırken lazım olacak diye elde tutuyoruz, taşınma işi bittiği gün ilana koyucam sahibindende. bundan sonra dsg şanzımanlı araçlar bize uzak, Allaha yakın.
  • kakamelsokoban  (06.06.23 13:32:06) 
geçmiş olsun.
mekatronik muhtemelen.
lanet olası tipik sorun. bende de oldu aracı servise götüreceksin.
ve malesef çok pahalı.
  • alt4y  (06.06.23 13:49:52) 
Baskı balata iyi senaryo da öyle bir sabah uyandın baskı balata bitti olmaz ki. Önceden vites geçişlerinde falan kendini hissettirir çünkü. geçmiş olsun.


  • giovanne  (06.06.23 14:01:59) 
geçmiş olsun. facebooktaki şu grupta usta, parça, fiyat vb. sorabilirsiniz, insanlar deneyimlerini paylaşıyorlar:

www.facebook.com

dsg şanzımanınız varsa (son 2-3 sene üretilenler hariç) elbet bir gün patlayacaktı..(ben 6 ay önce sorduğumda 16bin fiyat vermişti bir usta)
  • artci sarsinti  (06.06.23 14:31:59) 
işin kötüsü ingiltere’deyim işçilik çok daha pahalı bile olabilir, iyi kısmı arabayı aldığım çok kurumsal galeri firmasından ekstra ücret ödeyip tam kapsamlı garanti almıştım 2 senelik. yine de başımı ağrıtacak ama bakalım nasıl ilerleyecek. düz yolda olsa anlarım sabah uyandım araba gitmiyor harbiden çok enteresan.


  • garavel  (06.06.23 15:24:56) 
hata koduna bakmak lazım. bakmadan bir şey denilemez.

----

her türlü otomatik şanzıman aracı almak, hele yurt dışında yaşanılıyorsa çok sıkıntılı bana kalırsa.

bu dsg olur, zf'nin 8 ileri şanzımanı olur, aisin'in 6 ileri şanzımanı olur.

hepsi başa bela ilk sahibi olup da dikkatli kullanılmadığı müddetçe.
  • rain when i die  (06.06.23 18:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.