[]

Tam otomatik kahve makinesi onerisi. Siemens vs delonghi

Merhabalar. Butce max 12bin. siemens eq500 mu alsam yoksa bu kadar para veriyorsam almisken delonghiden bir model mi alsam kararsizim.

Kullanan kahve gurulari marka ve en önemlisi model belirterek yardimci olur musunuz


 
Farkli bir oneriyle geliyorum; philips 5443 veya 5447 (sadece renk farki var)


  • mor oje  (06.06.23 11:22:20) 
@mor oje siz kullaniyor musunuz, memnun musunuz


  • sirisum  (06.06.23 11:56:15) 
mor ojenın dediği makine çok popüler bu ara. bende alacak olsan ondan alırım. esspresso makinesi ile ilgili bir entry vardı geçenlerde debe ye giren, bulursam ekleyeyim, o da bu makineyi diyordu


  • benaslinda  (06.06.23 12:00:58) 
eq500 kullanıyoruz pandemiden beri. ilk makinemiz bu. şimdi olsa almam. nazlı alet. sürekli pet su kullanıyoruz, kireçlenmiyor olmalı ama periyodik olarak belirli bir kahveden sonra temizlik istemeye başlıyor. farklı farklı temizlikler. calc n clean diye bi temizlik var mesela yarım saat katır kutur uğraşıyor makine. önce uyarıyor, 5-10 kez es geçebiliyorsun ama sonra "kilitleyeceğim" demeye başlıyor.

şansımıza sigorta yapmıştık aldığımızda, temizlik amaçlı demleme ünitesini çıkarmaya çalıştığımızda (nazikçe, kılavuzda gösterildiği gibi) beyaz yuvarlak bir yuvası var tepede, farklı bir açıda kilitli kaldı ve tekrar takamadık. biz neyi yanlış yapıyoruz diye sorduğumuzda servis "hiçbir şey, şansınıza" dedi. servise gidiyor, orası değişiyor veya açıyorlar bir şekilde bilemedim.

güzel kahve için en önemli şey kahve bu arada. makinelerin marka/model anlamında pek farkettiğini sanmıyorum. hatta kaldığım bir otelde nescafe nin kapsül makinesinin yaptığı kahveleri içtim, gayet güzeldi.
  • screamshot  (06.06.23 12:44:19) 
@sirisum, 2. Yilim ve cok memnunum


  • mor oje  (06.06.23 19:48:19) 
philips +1 demeye geldim. 2 senedir kullanıyorum (ben aldığımda 4200 gibi bişeydi modeli), 8-10 çeşit kahve yapıyor ve dört dörtlük. siemens ve delonghi denemediğim için yorum yapamayacağım


  • mustafakesekci  (07.06.23 09:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.