[]

ales, yds ve çalışma disiplini hakkında tavsiyeler

selamlar.
2022 ağustos ales sözelden 73, 2023 mart yökdil'den 75 aldım. birkaç çıkmış sınav çözerek girdim bu sınavlara.
sözel bölüm okuyorum o yüzden ne matematikle haşır neşirim ne yabancı dille ama sözel okuyan biri de sözelden 73 almamalı bence :D her neyse.
benim temel sorunum çalışma disiplininde. bölüm derslerine çalışırken her şey iyi güzel ama test sınavına gireceğim zaman canım çalışmak istemiyor, soru çözesim gelmiyor ve bir düzen oturtturamıyorum kendime.

ales, yökdil ya da yds'yi en azından 80 bandına nasıl çıkarabilirim ve daha önemlisi çalışma disiplini nasıl oluşturabilirim?

ps: iki sınav için de kursa gitmeye param yok evde kendi kendime halledeceğim.

 
basit, her gün sınav saatinde, sınav kurallarında (yani kalkmadan, cep telefonuna bakmadan, yemek yemeden vb.) bir deneme sınavı çözüp, daha sonra aynı gün içinde hatalarınıza bakarak.


  • halanne  (05.06.23 23:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.